Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar süreki neden Luffyi öldürmediler vb gibi şeyler yazıyorsunuz adı üstünde meyve yenmediği sürece sürekli elden bir şekilde kaçıyormuş böyle bir meyvenin bilindik birisinde bulunup gözünüzün önündemi olmasını istesiniz yoksa elinizden bir şekilde çıkmasınımı hatta şöyle söyliyim elinizden bir şekilde çıkıp uyanışı daha erken açabilicek birinin elinde olmasını mı istesiniz . Birde bazı yazılar gördüm meyve insan model nika meyvesi olmasıyla alakalı Luffy hayvan ama meyve insana çevirdi felan diye buda yanlış bir fikir meyve insan meyvesi insan yiyince eli kolu uzuyor uyandırıncada zoana dönüşüyor diye anladım ben neyse ilk yazım teşekkür ederim bu arada üyeliğimi onayladığınız için :)
Bu meyveyi Luffy uyandırmayacak da kim uyandıracak. Onun kadar potansiyeli sadece Ace gösterdi. Luffy i gören her karakter onun özel olduğunu anladı, hükümet mi fark etmedi.
 
Kaido'nun ejderha modu genelde böyle oluyor, rezil olduğunu düşünmüyorum. Hibrit moduna döndüğünde dövüşleri daha şiddetlenecek. Luffy'nın bu hali benim hoşuma gitti. 2-3 bölüme savaş biter herhalde. Kaido yine de tokatlarsa bu herife saygım artacak.
 
Aynen Luffy ölü halden birden ayağa kalkıp Kaido pataklaması çok daha mantıklı.

Ne süper mantikli güçlendirme be hayatım da hiç bir seride böyle yüce karekter görmedim.
Zoro da ölü? İkinci kez perte çıktı adam. Tüm kemikleri kırılmıştı, o hasarın iki katını aldı ilaç yüzünden, King'den aldığı hasarlar da ekstrası.

Zoan uyanışının enerjiyi, dayanıklılığı arttırdığı Impel Down'dan beri biliniyor.
 
Son gelen detaylı spoilerle birlikte... bölüm çok iyi. beni tatmin etti. The Mask gibi olması daha da eğlenceli. Luffy nın olayı bu zaten "eğlence". Dövüşlerini de bu tarzda artık yapması luf nın karakterini tam yansıtıyor...
 
Bu işin sonunda bir kabulleniş göreceğiz. Kaido'ya boşuna ''sen de joyboy olamazmışsın'' dedirtmemiştir bu adam. Kaido, Luffy'nin Joyboy olduğunu öğrendiğinde rahatlayacak ama ölüm işini nasıl çözecek onu merak ediyorum. Çünkü Kaido affedilmez bir adam. Luffy'nin yolunda ilerlemek istese bile Luffy'nin müttefiki olacak biri değil. O yüzden tek seçenek kalıyor o da Kaido'nun bir şekilde ölümü. Bunu mistik bir şekilde mi yapar böyle arınarak parçalanma gibi yoksa Z filminde olduğu gibi donanma ile tek mi dövüştürüp can verdirir ondan emin olamıyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık