Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruhu olmasına zaten tamamım ama goroseilerin zoan meyvelerini özellikle ayırması,Luffy'njn meyvesinin de zoan olması sanki ne bileyim,Oda'nın yeni karar vermiş olduğu bir şey gibi duruyor.
Çok da yeni bir şey gibi değil gibi aslında, sonradan böyle bir şeye karar vermiştir büyük ihtimalle ama Luffy nin G2,G3,G4 leri zoan dönüşünleri gibiydi. Paremecia olup böyle dönüşüm yapan Luffy den başka yok bildiğim kadarıyla.
 
Tek arkta içten patlamalı haki, kral hakili saldırı savunma, meyve uynışı, tanrı olma power uplarını alan luffy sonraki arklarda tanrılar tanrısı falan mı olucak. Kafamda deli sorular 😂
 
Oda bizimle oyun oynuyor.:)


Bu dövüşün rahat en az bi 5 bölümü var ya. Arada Kaido fbsi olur. Bir bölüm Luffy üstünlük kurar. 1-2 bölüm Kaido uyanışı falan olur. Sonra final atakları falan olur.
2 bölüme biter yeni güç kazanan çok geçmeden rakibini yeniyo fb falan olursa uzar 1 bölümde o sürer. Uzaması için kaido uyanışı şart tabi.
 
Öleceksen bile ölme diye ölümsüzlük şifresi yazsaymış, Oden ölmezmiş. Bırak ölmeyi çizik bile almazmış. Gerçi Nika meyvesi sahibi için işliyor galiba sadece o şifre.
Yenip yenmemesini kafaya takmıyorum ama tavrı ve öncelik sıralaması rezil Odenin. Kaidoyu yenip Wanoyu kurtarsa bile yaptığının adı net vatan hainliğidir. Roger Beyin macerası gecikmesin diye halkını satmıştır ve saçmalamıştır Oden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık