Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu da demezsin ya bu arada. :/
Oda Luffy'ye kaliteli düşman yaratma derdinde. Yoksa Kaido denilen adam aynı olaydan sonra Oden'e karşı sözünü bile tutmadı. Kaido'yu sevecek insanlar Teach seven, Dof seven okuyucu. Savaşı kazanmak için her şeyi yapmalıydı. Gerçi bu adam Wano'ya neler neler yaptı ama böyle cümleler ile Kaido'yu Katakuri gibi gösteriyor. Amerikan, Japon okuyucu kanar mı kanar elbette.
 
Roger kim Luffy gibi olmak kim? Luffy haksızlık görünce dalıyor doğrudan, Roger en fazla teklif ediyor. Oden gibi bir avel de "dur ya önce bir gidelim de iyice ülkenin çivisini çıkarsınlar" diyor ve anlaşıyorlar. En yakın arkadaşı, Wanoya gitmesin diye Ace'i döven bir gereksiz olunca şaşırmıyor insan.
Öleceksen bile ölme diye ölümsüzlük şifresi yazsaymış, Oden ölmezmiş. Bırak ölmeyi çizik bile almazmış. Gerçi Nika meyvesi sahibi için işliyor galiba sadece o şifre.
 
Ejderha kaidoyu herkes tokatladı. Kaido şimdi rakibinin joy boy olduğunu düşünüp bakalım ne kadar güçlüymüş deyip ciddi öfkeli dalacak. Geleceği kullanma gücünü hiç kullanmamıştı son dövüşe kadar. Bakalım daha sakladığı neler varmış. Tam güç kaidoyu göreceğiz muhtemelen. Hele bir de uyanış açarsa en güçlü zoan ejderha mı nika mı anlayacağız.

Oda gitti kendi kafasından tanrı uydurdu. İstediği gücü verecek artık ona. Biz de tamam diyeceğiz. Yıldırım da çakar fırtına da yapar falan. Daha ateş gücü kullanacak.
 
O değil de kaidonun hiçbirşey yokmuş gibi konuşması da ilginç. Luffynin bu modda kral haki ekleyip vurmasını görmeliyiz. Bir de ne yapabileceği belli değil. Saldırılarının adı bile yok.

Neyse kimsenin dile getirmediği gerçeği ben söyleyeyim. Luffy Zoro ile arasındaki güç farkını böylece kapattı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 95)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık