Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence olaylar örgüsü şöyle oldu.

1-)Roger durduk yere bir çocuk yapmalıyım dedi Rayleighte Raftel dönüşü...hatta yakında öleceğini bile bile! Çünkü joy boy olacak kişinin onun çocuğu olacağına ciddi ciddi inanıyordu.

2-)Ace doğdu ama Ace ın doğması yetmiyordu ve Roger in da fazla zamanı kalmamıştı. Shanksa OĞLU ACE e verilmek üzere Gomu gomu meyvesini bulmasını istedi.

3-)Shanks meyveyi bir şekilde (karaborsa olabilir)buldu çünkü heryerde onu arıyordu !

4-)Who who dan meyveyi aldıktan sonra Ace vermek üzere adaya gitti.

5-)Tesadüf Luffy meyveyi yedi.

Şimdi burada Roger bizzat Shanksa bu meyveyi yiyenin Joy boy olacağını söyledi.Roger da bu meyveyi yiyenin oğlu olmasını istedi ancak kader farklı gelişti.Shanks için bu fazla bir şey değiştirmedi çünkü zaten meyveyi birisi yiyecekti ve Joy boy olacaktı.

bence luffy rogerin oğlu
 
 
Bu gücü direkt şu ana kadar gördüğümüz lastik güçlerinin etrafında sınırlandırmalı. Toon Force yedirirse seriye hiçbir şeyin anlamı kalmaz. Yolun sonu değil o yolun kendisi kıymetlidir aslında. Bizimkilerin yaşadıkları maceraları çöpe at gitsin o saatten sonra. Biz ne konuşsak boş ne çizeceği önemli bu ve önümüzdeki bölüm çok kritik.
Toon Force yedirmez bence ama meyvenin aslında paramecia olmaması, Mistik Zoan olması zaten bir işkillendiriyor. Üstüne Redonun o yorumu çıktı. Uyanışı özgürlükle alakalı bir muhabbet ve Luffy'e dövüşme özgürlüğü veriyormuş dediğine göre. Çok acayip yerlere de çekebilir gücünü. Sıkıntı olan dozunu tutturamazsa, bu güç absürt bir seviyede gözükebilir okuyucunun gözünde. O zaman da sıkıntı başlar.

Dediğin gibi bu bölüm ve diğer bölüm çok önemli. Ben bu bölümden sonraki bölümde dövüşün biteceğini düşünüyorum. Bir yandan Luffy baya dayak atsın istiyorum, bir yandan Kaido umarım Luffy'nin bu formuna denk performans göstersin istiyorum. Bu gücü hiç karşı konulamaz bir halde gösterirse sıkıntı başlar.
 
İlk arclar ciddi miydi?
Arlong Parkı tekrar oku, dünyanın en geyik dövüşüydü Luffy vs Arlong.
Tema gereği çok normaldi.

Gencecik bir çocuğun denize açılma macerasını anlatıyordu.daha eğlenceli ve matrak olması normal.

Ama şimdi dünyanın son 1000 yılını tayin eden olayları anlatirken gereksiz.
 
Bu bölümün altından bir şey çıkacak ya. Tüm Kek Adası'nın sonlarına doğru bir bölüm vardı, Koca Ana böyle tatlı tatlı pasta yerken dans edip şarkı söylüyordu ama bir yandan da gece yarısı denizin ortasında tayfaya ateş açıyorlardı. En sonunda tayfanın bayrağı yırtık bir şekilde yüzüyordu denizin ortasında. Komedi sahneleri dışında absürt bir şey yazdığında, ona kontrast olarak ciddiyet de ekliyor Oda. Luffy ile Crocodile'ın dövüşü komikti mesela adamı ısırmalar, yanında damacana taşımalar falan ama bir yandan da Luffy'nin karnına kanca sapladığı panel çok korkunçtu mesela, Luffy bitirici vuruşu yaparken de gayet ciddiydi yumruğundaki kanlarla vurabildi hatta yanlış hatırlamıyorsam. 3. Vites ilk gösterildiğinde Luffy küçücük oluyordu ama o zamanlar için muazzam bir gücü vardı.

Bu bölümün sonrasını merak ediyorum ben o yüzden.
Yahu ben zaten Oda'nın bunu toparlayacağını düşünüyorum. Fakat shonen anime izliyoruz. Demon slayer,HunterxHunter,Jujutsu Kaisen, Naruto, Bleach aklıma gelen şu animelerde yapılan ana karakterlerin karizmatik hallerine bak. Yahu naruto'da benim gözümde Luffy gibi çocuk,komik ve eğlenceli ama Kurama mod açtığında karizmasından geçilmiyor. Bu nasıl bir mod allah aşkına vallahi çıldırıcam ya kafayı yememek elde değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 105)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık