Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy meyveyi yediğinde daha ne olduğunu anlamadan kolu uzuyordu. Bunu yazan sallamış ya da yine retcon yedi hikaye.
Shanks gomu gomu meyvesi yedin artık bı lastik adamsın diyip Luffy i lastik adam olduğuna inandiriyor Luffy de serinin başından beri lastik meyvesi kullanıyorum sanıyor. Her şeyin altından Shanks çıkıyor mizah yapmışım gibi duruyor mesajda ama cidden Shanks luffyi manipüle etmiş olabilir mi lastik meyvesi olduğuna inandirip.
 
Yes due him thinking that he had the rubber df, he actually used rubber, due this he manipulate the concept of reality and actually got rubber power. This power is one of the most broken abilities in overall in mangas/animes.

Böyle bir şey var. Luffy meyveyi yediğinde lastik meyvesi olduğunu düşünmüş, o yüzden lastik meyvesi gücü elde etmiş şeklinde. Ben beklemiyorum ama üzerine konuşmak isteyenler olabilir.:D
Saçmalık ve meyvenin ne olduğunu bilmiyorken etkisine maruz kalıyordu zaten Luffy. Ama bir yandan da Luffy'nin lastiğin yapabileceğini düşündüğü için yaptığı ama normalde yapamaması gereken şeyleri hayal edince buna benzer bir şey çıkacak mı diye düşünmüyor da değil insan.
 
Bu arada tam komplo teorisyeni gibi hissediyorum.
Redonun normalden tam 1 gün önce spoilerları paylaşması, tüm spoilerci tayfanın organize bir biçimde hype yaratması, spoilerlarda bölüm kapağı gibi önemli bir detayın atlanması (önceki bölümün kapak hikayesinde Blackbeard tayfasının gözüktüğünü atmıştım, bu bölüm kapağında aslında onları görmeyi bekliyordum), daha telefon kamerasıyla çekilmiş paneller paylaşılmadan oldukça yüksek çözünürlükte resimler paylaşılması...

Bana çok feci organize bir troll yiyeceğiz gibi geliyor ama hadi hayırlısı.
Buna inanmak istiyorum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık