Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan meyvesi üstü kapalı bir şekilde Lastik insanı ifade ediyor olabilir. Model ise geleceği son noktayı gösteriyordur. İnsan meyvesi model nika, iyice pokemona döndü anasını satayım ilk evrimi çöp son evrimi harikulade olan pokemonlar gibi.
 
Sınırsız hayal sınırsız güç olayı (Toon Force sanırsam) spoiler vericilerin yorumu değil mi? Gorosei'nin dedikleri o anlama gelmiyor bence.

Tamam hayal kırıklığına uğrayanlar oldu ama bence biraz sakin kalmakta fayda var. Nasıl ki reenkarne olayı OP için fazla ise Toon Force olayı da bu seriye ters bir durum.
Şuanlık görünen durum bu fakat belirtmek isterim ki şuan sadece luffynin şov yaptığı tarafı görüyoruz, kaidonun hakisinin artması ile bundan kurtulması veya uyanış gibi birsürü etken var iken luffynin çok kolay kazanacağını sanmam büyük ihtimalle birkaç karşıt etken koyacaktır. Örneğin hakisi fazla olan tarafın üstün olması veya alan içinde rakibinde benzer güçler elde etmesi gibi.
 
Sen tekrar okusan marinford daha iyi olur bence çünkü mesele soyu güçlü olması değil soy olsaydı ilk Açe öldürürdü ama o luffy saldırıyor Açe araya girip ölüyor daha devrimci dragon oğlu ölmelisin diyor bu da dragon yüzünden olduğu gösteriyor olması ve büyük ihtimalle en yüksek ödüle sahip adamdır serideki çünkü ödülünü bile açıklanmadı 1044 bölümdür
Sen tekrar oku istersen. Önce Ace'e saldırıyor. Sonra Luffy'e saldırıyor. Önceliği Luffy'i öldürmek olsaydı, önce Ace'i öldürür veya en azından etkisiz hâle getirirdi ki araya girmesin. Öyle bir önceliği yoktu. İkisini de öldürmek istiyordu. "İkinizi öldürdüğüm sürece, diğerlerinin kaçması umrumda değil" dedi hatta.
 
Dedim ya lastik meyvesini bambaşka seviyeye dönüştürdü karşısındakinin gücünüde kısıyor onuda toon force sokabiliyor kaidonun üzerinde dönen şey o yüzden gücün sınırı yok luffynin hala bilinci var kaidoyu hemen çekti kendine ama onu dinlene dinlene döver kaido uğrasa dursun .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık