Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar siz Toon Force'un ne biçim bir şey olduğu konusunda pek fikir sahibi değilsiniz sanırım. Luffy eğer Toon Force kullanırsa, tüm evren üzerine çökse yine yenemez.
Reis bizde ona patlıyoruz ya zaten..

Toon Force bilmeyenler için kısaca örnek; mesela Çakal(cayote) Road Runner'ı tuzağa düşürmek için dağa tünel resmi çiziyor, sonra Road Runner o çizilmiş tünelin içinden geçiyor, o geçince çakal şaşırıp kendi de geçmeye çalışıp duvara çarpıyor, işte bu Toon Force. Orda RoadRunner tünel gerçek gibi hayal ediyor ve tünel gerçek oluyor.

Yani şuan Luffy kendini ne olarak hayal ederse, karşısındakini ne olarak hayal ederse o gerçek olacak, en azından spoilerda yazana göre. Mesela Kaido alev üfürürken Luffy o alevlerin konfeti olduğunu hayal ederse alevler konfetiye dönecek..
 
Tüm spoilerlere bakınca luffynin meyvesi gerçekliği değiştiriyor gibi görünüyor yani luffynin uyanışı kendi kurallarına sahip bir oda (lawın durumuna benzer)gibi alandaki herkes bundan etkileniyor. Kaidonun o şekle girmeside luffynin meyvesinin etkisi ve artık gear4 ve daha fazlasını haki olmadan istediği gibi değiştirip kullanabiliyor. Sınırsız hayal gücü sınırsız güç. İşte bu yüzden çok korkulan bir meyveymis.
Sınırsız hayal sınırsız güç olayı (Toon Force sanırsam) spoiler vericilerin yorumu değil mi? Gorosei'nin dedikleri o anlama gelmiyor bence.

Tamam hayal kırıklığına uğrayanlar oldu ama bence biraz sakin kalmakta fayda var. Nasıl ki reenkarne olayı OP için fazla ise Toon Force olayı da bu seriye ters bir durum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 121)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık