Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli arkadaşlar merhaba. Büyük ihtimalle aranızda smoker ve bazi dostlarla birlikte Op yi en eski takip edenlerden biriyimdir. Mangaturk sitesinden de belki bilen olur.

Dayanamadim üye oldum iki kelam edeceğim.

Hani bi laf vardır ya toplanak allah diyek luffynin durumu o oldu aslında.

Garpin torunu, dragonun oğlu, shanks reisin koruduğu, lastik meyvesinin sahibi kral haki ve tüm haki türlerinin sahibi, rayleighin öğrencisi bir tek kala kala Tanrılik kalmıştı oda oldu tam oldu.

Ortalama seriyi 2003 lerden falan takip ediyorum, harcadığım zamana yazık.

Luffye yapilan yatirim vallahi Zoro ya yapilsaydi, kılıç ile yeni dünyayı komple keser, one pieceyide 5 kez bulurdu.

Bu meyve işi olmadi, beste güfte uymuyor. Keşke farkli şekilde gitseydi meyve uyansa ama lastik şeklinde uyansaydi da.
Zoro bigün kaybolup one piece i bulacak zaten bu gidişle.
 
selam gençler, uzun aradan sonra gene garip bir bölüme garip bir yorumla geldim:D
kafam çorba oldu ama hükümetin luffy e saldırmaması bence luffy i çok fazla tehdit olarak görmemeleri ve meyveyi artık gözlerinin önünde görmeleri diye düşünüyorum. Henüz tam meyve olayını bilmiyoruz ama galiba hükümet luffy nin o meyvenin olayını becerebileceğini hiç düşünmediler sonuçta dofalimgo ne dedi sayılı kişi meyve gücünü uyandırabiliyor diye. Antik zoan olma olayı bana garip gelmedi sonuçta 800 yıldır beklenen biri var. Demekki meyve aranıyormuş :D. o kısmı garip geldi tabii. Ama şhanks ın eline düşmesi tesadüf değildir diye düşünüyorum. Çok kızmayalım Oda sensei ye bölüm bi çıksın hele. Tutuyorum kendimi :D
 
Bölüm efsane!!!!!!! :)

Benim anladığım Luffy aslında eskiden bir hayvanmış ama Chopper gibi insan meyvesi yemiş. Eğer böyleyse bazı şeyler yerine oturmuş oldu.

-Luffy'nin içgüdüsel davranması.
-Hayvanlarla çok iyi iletişim kurması. Alabasta'da olsun, Chopper olsun, Laboon olsun.

Aklıma geldikçe yazayım buraya.
Hayır luffy meyveyi yediğinde insandı. Sıradan bi çocuktu. Shankstan alıp yendiği sahne var zaten.
Chopperın ki düz en basit modeli diğer modellerde anormal güçlü olanlar vardır.Sengoku gibi..
 
Potansiyelinden bahsediyorum Ace'i aşan Sabo'yu Ace ile aynı arcta görseydin aşıp aşmadığı konusunda daha net fikrin olurdu. Bu tarz kıyaslamalar bence yanlış.
Ace ile ilgili tonla bilgi, roman vb iş yapıldı ve Odaya da danışıldığı söylendi. Sana şunu diyebilirim ki Law, hatta Kid bu gösterilenlerden daha potansiyelli. Çakmak gazından yanan bir ateş adamdan çok şey beklememek lazım.
 
Oda durdu durdu sonunda gol attı. Öyle uçuk gelmedi bana, çok farklı bi uyanış bekliyordum. Farklı olmasi açisindan beklentiyi karsiladi bence.
 
Yani serie lonney tunes'a döndü desene

awakening" gives Luffy's fruit is "freedom". And that "freedom" allows Luffy to fight as he wants, and in this case (for now) it's to fight as if he were a cartoon, with all sorts of crazy things.

And as you can see, that doesn't only affect him, it also affects the enemy (that's why Kaidou in one image also looks like someone out of Looney Tunes or something).
Bune kardeşim böyle ya aklımızla alay mı ediyolar böyle güç mü olur🤬 NE ALAKA ULAN ÇİZGİ FİLM BU NE BÖYLE BİR GÜÇ MÜ VAR LUFFY ÇİZGİFİLMİ NERDEN BİLIYOMUŞ ONA DÖNÜŞMÜŞ 🤬
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık