Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konuda haklısın tabii, ben Oda evrenin içindeki sınıflandırmasını göstermiştir direkt diye düşündüm. Öyle olmasa da dediğim gibi ama yine, Gomu Gomu no Mi'nin sınıflandırması değişmedi hâlâ. "İnsanüstü" yetenekler sergilediğinden, normal şartlar altında Paramecia olarak sınıflandırılması gerekir. Anladığım kadarıyla şurada farklı düşünüyoruz, sen Nika meyvesinin adı değişti, lastik meyvesini Nika meyvesi olarak değerlendirmek gerekir diyorsun. Ben lastik meyvesi eğer gerçekten yoksa hayalî bir meyve olarak değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum, Nika meyvesini kamufle etmek için bir meyve yaratmışlar.
İşte o hayali meyveyi Oda bize Paramecia diye satarak bizleri kandırdı.
 
Evet yazdıktan sonra gidip ilk bölüme baktım bende, daha hiç kimse Luffy'nin meyveyi yediğini fark etmeden Shanks kolunu tutuyor ve uzuyor ama ben sanmıyorum ki Oda seriyi yazdığı gün meyveyi bu şekilde düşündü. O yüzden o sahneler retconlanmış gibi bir şey oldu bence.
Kendim üzerine söyleyim luffy gomu gomu farklı bir meyvesi bile çıkmasından sinir oldum artı şimdi gidip ilk 1000 bölümü boşuna izlediniz derse seri bnm için bitmiş olur bir çok okuyucu içinde aynı olacağını düşünüyorum.
 
Saat başı siteye girip bakıyorum.Her defasında şaşırıyorum arkadaş. Yılların Gomu gomu'su oldu bize Nika.. Gaga fırlatanları, boyunlarını vücutlarından çıkaranları düşününce Luffy neresini fırlatacak bakalım :D
 
Hangi SBS'de diyor bunu?
Sbs 65

D: In the ONE PIECE of these days, all kinds of strong ability users whom even Luffy can't compete with have been appearing, one after the other. In general manga and anime, I feel that the protagonist is established to be the strongest of all, but why did you decide to turn Luffy into a pretty weak-looking rubber Devil Fruit user? P.N. Do your best Japan

O: Ahaha, that is true. It must seem like a mystery when you consider all the other strong and cool abilities. The answer is simple. I have picked the most ridiculous ability. If the protagonist were the typical strong guy, I doubt I could continue on with this for long. No matter how serious the story gets, Luffy is there to stretch and inflate. He always give me a chance to fool around. That's the kind of manga I wanted to write.
 
Çöküyor derken? Neyimiz çökmüş ki?

Meyvenin zoan çıkması şimdiye kadar Luffy'nin yaptığı şeylerin hangisini değiştirdi mesela?
Değiştirmedi, siz Luffy'e meyvesi çöp diye bir kutsallık yüklüyordunuz meyve kutsal çıktı şimdi başka telden çalıyorsunuz. Nika gözüktüğü ve lastik meyvesinin çalındığı günden beri bu tartışmalar hararetliydi zaten. Ben böyle bir şey bekliyordum, kıskanacağım bir şey yok yani. Beklediğim bir şey çıktı.
 
Belki de 5000 kişi falan banladim öyle sonra obito çıktı. Bu japonlar giriş gelişme güzel ama sonuçta bağlama kısmı sıkıntılı.
.

One piece Bleach ve Naruto faciasindan sonra tutunacak dalimdi, nika ve joyboy dediler dedim ahanda geliyor yapma oda gözünü sevim yapma, waifular sana kurban olsun etme ne olur ama dinlemedi sonuç al sana geçmişten atıf nika nika.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 114)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık