Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kader sonunda neredeyse bütün korsanfanı bir araya getirdi. E. Oda artık ortak düşmanımız. Luffy'nin bütün ırkları bir araya getireceği gibi bizler de yirmi krallık gibi bir araya geldik. İlk fitili Toei'yi hackleyen yiğitler yaktı şimdi sıra diğer takipçilerde. Meğer Luffy'nin asıl düşmanı bizlermişiz. Helal lan sana goda büyük yazarmışsın harbi
 
Yanlış bir bakış açısı.
Onu ilk anlığına yazdım ama açıklamazsa patlar vr hala çok zorlama geliyor bi meyvenin zoan çıkması. Sırf karakter repliği vs var diye de sanki lastik özelliğini çıkarmamış. Yani başından beri planlanmış bir şey değil gibi duruyor. Ama yine de şöyle bir şey de yazmıştım
Meyvenin sanki kaçıyor gibi oluşu yine bir şekilde luffynin peşine neden adam takmadıklarını açıklayabilir. 800 yıl boyunca denemişler sonuçta. Tek başına bir şey yapması beklenmiyordur. Ama ne zaman ki luffy etrafına bir sürü kişi toplamaya başladı o zaman asıl tehlike olarak görmeye başlamış olabilirler.

Ya da dediğim gibi bununla ilgili bir kehanet vardır. Onun bekliyordur wg. Ama bu zamana kadar bunun hiç anılmamış olmasından amirallerin haberinin olmadığını ortaya çıkarır.
 
Bu nasıl bir bakış açısı ya, siz gerçekten bu seriyi takip ettiniz mi ya?

Yahu herif 17 yaşına kadar East Blue'de yaşadı, Dünya Hükümeti'nin en son bakacağı yer yani.

Yola çıktı Coby'yi, Alvida'dan kurtardı, Zoro'yu, Balta El Morgans'dan kurtardı. Buralarda meyve hakkında hiçbir bilgi donanmaya ya da Dünya Hükümetine gitmedi.

Buggy'yi ve Kuro'yu indirdi yine Dünya Hükümeti bu konuyla alakalı bir mevzu bilmiyordu. Ödülünün 30 Milyon açıklandığında da Hasır Şapkası ve gülümsemesi olay oldu. Halen meyvesinin Gomu Gomu olduğundan habersizdi. Louge Town'da da meyvesi hakkında bir fikir elde edemediler. Dünya Hükümeti bu bilgiye ne zaman ulaştı. Crocodile'yi yeninceye kadar bu bilgiye ulaşamadı. Luffy ciddi bir tehdit olarak anılmaya başladığı zaman ise Enies Lobby'di. Sıradan bir korsan tayfasının Buster Call'dan kurtulması ve oradan kaçabilmesi pek olası değil. Dünya Hükümeti zaten Luffy'yi öldürmek için mücadele ediyordu. Hatta öldürmesi için Amiral bile gönderdi Shabaody'ye. Kuma olmasaydı öldürüyordu da. Çocuk Marinford'a geldi. Sırasıyla Kizaru, Aokiji, Sengoku, Garp ve Akainu'nun saldırılarına uğradı zaten. Arada Mihawk ve Moriah'ın da saldırılarına maruz kaldı. Koramiraller, Pacifistalar öldürmek için bayağı mücadele ettiler. Sonra Rayleigh ile iki yıllık bir antrenman için bir adada kamp yaptılar. Bütün tayfa dağılmış, Luffy yok ortalarda. Tam iki koca yıl bu çocuk zaten denizlerde değildi. Zaten çocuğun zaman atlaması öncesi denizlerde Korsanlık yaptığı süre etse etse 5-6 ay ancadır. Korsanlığa başladığı zaman 17 yaşında, şimdiyse 19 yaşında, iki yıl arada geçmiş olan zaman atlaması var. Halen Luffy'yi öldürememeleri komik mi? Kaç yıllık korsanlık geçmişi var ki çocuğun? Olduğu zamanlarda da gayette öldürmeye çalıştılar.

Zaman atlaması sonrası denizciler Shabaody'yi kuşattı. Tayfanın eğitim yaptığı kişilerin yardımıyla oradan kaçabildiler. Sonrası Balık Adam Adası, sonra Punk Hazard ki orada yine Smoker, Tashigi ve G5 donanma gücü Luffy'yi yakalamak için saldırdı. Sonra Dressrosa ki orada da Fujitora vardı. Eğer Fujitora merhametli değilde Akainu gibi azılı bir it olsaydı Luffy'nin orada işi biterdi. Yeni Dünya, Yonkou'ların mekanı oraya hükmedenler denizciler değil Korsan İmparatorları'dır. Bir önceki arcda Big Mom elinden kaçırdı yoksa ölecekti, şimdiyse Kaido'nun avuçlarına düştü.

Sanki Dünya Hükümeti ve donanma elini kolunu bağlayıp oturmuş gibi konuşuyorsunuz. Bu veledin korsanlık geçmişi seri boyunca 8-9 ay anca vardır. Aslında komik olan sizlersiniz, seriyi nasıl takip ettiğinizi anlamak mümkün değil. Luffy kaç defa ölümün eşiğine geldi bunu görmemişsiniz, donanma ve Dünya Hükümeti öldürebilmek için varını yoğunu harcadı.

Sanki Luffy, onlarca yıldır korsanlık yapıyor ama ne denizciler ne de Dünya Hükümeti onu yakalamak için kollarını uzatmamış gibi anlatıyorsunuz.

Bence böyle düşünen herkes seriye en baştan tekrar başlasın.
Zaten eleştirilerin çoğu haftalık okumaktan kaynaklı, haftada 1 bölüm okuya okuya ilerleyince millet 2 ay önceki bölümü bile unutuyor. Arc bitince baştan sona seriyi tekrar okuyanların %90ı fikir değiştirir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 92)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık