Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak meyvelere niye ' şeytan meyvesi' dendiğini de bir yere bağlayacak.

Şeytan ibaresinde çok farklı bir şey gizli.

Bunlar nasıl oluştu vesaire.

İşin ucu 'god vs devil ' ile başlayıp ölen şeytanın parçaları gibi bir şey ile bitebilir.
 
Galiba hükümetin bildiklerini denizcilerin bilmesi istenmiyor. Muhtemelen Denizcilerden kimse Luffy'nin meyvesinin özel olduğunu bilmiyordu. Bunu bilenler sadece Goroseiler ve onlar da Denizcileri yanlarında tutmak için bazı gerçekleri saklıyorlar.
 
Meyveden ve Gomu Gomu isminden de haberleri var hep ama. Who's Who ile ellerine geçmişken kaybettikten sonra tekrar peşlerine düşmemeleri saçmalıktan ibaret.
Gomu gomu'nun bu efsane meyve olduğunu kesin biliyorlar mıydı önceden? Belki G4 görüldükten ve haberi Gorosei'ye gittikten sonra anlamışlardır?
 
  • Like
Tepkiler: Doa
Herkes madem biliniyordu, neden amiraller ele geçirmedi karşısına çıkmadı diyor. Benim yorumum şu, kadimler gizli tutmuşlar, belli ki amirallere söylenemeyecek kadar önemli bir meyve. Kadimler biliyor ve IM biliyor. Beşli Kadim sadece o lastiğin yakalanması için uğraşmış özel bir ekiple, yani Amirallerin bu durumu anlayamaması ve meyvenin özelliğini söylememesi çok normal değil mi? 800 yıl boyunca bilinmeyen gizli tutulan bir meyveden bahsediyoruz, hangi amiral bunu bilecek, en başta bilse sanırım Garp bilirdi bu durumu. Hatta Dragon bile bilmiyor. Kimsenin bilmediği bir meyve hakkında neden yakalamamışlar uğraşmamışlar gibi bir eleştiri yanlış olur. Biraz daha ince düşünmek gerekiyor.

Whos who bile anlamamış meyvenin özelliğini. Adam gökte ararken karşısındaymış Nika tanrısı. Bence kötü bir başlangıç değil, herkesin tahmin ettiği bir şeyi gösterdi Oda. Belki bu yönden hatalı olabilir ama zaten seride herkes Luffy'nin bir Joyboy olabileceğini düşünmüştür. En başından beridir Luffy için öyle düşünülmüştür.

Kısaca meyvenin bilinmemesi için ortamı işkillendirmemek adına büyük çaplı operasyonlar yapılmamış ve büyük çapta bir müdahelede bulunulmamış. Hatta beşli kadimler bile varsayımda bulunuyor. Bence ODA bu konuda kötü bir seçim yapmamış. Biraz eleştirilerde insaflı olmak lazım..
 
Rastgele olduğunu hiç sanmıyorum. Meyve kendi aklını kullanıp Luffy'nin yemesini sağlamıştır tarzı bir senaryo olabilir.
Aklıma Sauron'un Tek Yüzük'ü geldi :D

"Antik Krallık’da, Güneş Dağı’nın ateşlerinde, gizlice yetiştirmişti Özgürlükler Efendisi Nika hükmeden meyveyi. Diğerlerine hükmedebilmek için. Bütün neşesini, avelliğini ve tüm denizlere hakim olma iradesini kattı bu meyveye. Hepsine hükmedecek tek bir meyve. Hepsini o bulacak, hepsini bir araya getirip Eve ağacının köklerinde birbirine bağlayacak."
 
Meyvenin sanki kaçıyor gibi oluşu yine bir şekilde luffynin peşine neden adam takmadıklarını açıklayabilir. 800 yıl boyunca denemişler sonuçta. Tek başına bir şey yapması beklenmiyordur. Ama ne zaman ki luffy etrafına bir sürü kişi toplamaya başladı o zaman asıl tehlike olarak görmeye başlamış olabilirler.

Ya da dediğim gibi bununla ilgili bir kehanet vardır. Onun bekliyordur wg. Ama bu zamana kadar bunun hiç anılmamış olmasından amirallerin haberinin olmadığını ortaya çıkarır.
 
Geçen bölüm bu mantıksızlığın ortadan kalkması için ancak ve ancak meyvenin yeni ele geçirilmiş olması ve ele geçirildikten sonra hemen kaybedilmesi gerektiği ile ilgili konuşmuştuk burada. Aksi takdirde meyvenin taşınması için yani güvende olması için öncelikle tehdit altında olması gerekiyordu çünkü. Ee kim dünya hükümetinin elindeki bir meyveyi almaya çalışacak ? Bu mantıksız olduğu için yeni bulunmuş ve hemen çalınmış olma ihtimali daha akla yatkın geliyordu. Who's Who'nun meyveyi taşıyan kişi olması da böylece mantıklı hale gelmiş oluyor. Aynı zamanda bu bölümde olduğu söylenen meyve bizden kaçıyordu goygoyuna da uyuyor gibi. Fakat şöyle bir sorun var. Meyve senden kaçıyor da gideceği yeri de mi biliyor ? Koskoca denizde sen yola çıkarken sana Shanks denk geliyor. Hiç durup dururken saldırma huyu olmayan adam gemiye saldırıp aa meyve varmış alalım beleş mi diyor ? O meyve de joyboyun meyvesi çıkıyor bak sen şu işe. Sonra o meyve doğu mavideki alelade bir bara geliyor ama nedense masanın üzerine bırakılıyor. Sonra da luffy malı meyveyi yiyor ve olanlar oluyor. Şimdi burada bir Shanks zekası göz önüne geliyor olabilir. Ben de öyle düşünüyorum esasında var bir hinlik bu herifte ama meyvenin kaçıyor dalgası acaba dedirtiyor. Umarım meyveyi hareket ederken falan görmeyiz yani. Hay allah masaya gelmissim allah yutuldum hep yanlıslıklen :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 67)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık