Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal büyük bir halt karıştıracak aşağısında kesin kalmaz
Bu son söylenenlere göre mitolojik zoan olması sebebiyle BB son düşman olması neredeyse çok büyük bir ihtimal haline geldi çünkü mitolojik zoanın element antisi yok tek iptal edecek güç BB'nin karanlığı yani Nika'nın güçleri ile bir tek BB baş edebilir.
 
Bunun için bölümün tam çıkmasını beklemek gerekiyor. Çeviri hatası olabilir veya çevirirken anlam kayması olabilir. Belki orada lastijçk meyvesi demiyorlar dır da Nika diyorlardır:bilmem:
Bu arada Who nun meyveyi Luffynin yediğini biliyor olması işi bozuyor :)
 
Shanksin uyardığı korsanda yüksek ihtimalle Luffy.
Shanks karasakal im Akainu 4lusu kalıyor bundan sonra sadece
 
Karasakal'ın nasıl yenilebileceği üzerine bir süredir kafa yoruyordum. Sanıyorum ki Karasakal'ı gerçekten yenebilecek tek meyve var tüm evrende. O da gomu gomu no mi.

Şimdi Karasakal'ın meyvesi karanlık meyvesi bildiğiniz gibi. Ve dokunduğu her şeyi karanlığa çeviriyor. Ama karanlık yapısı gereği kısmen soyut bir kavram, elle tutabildiğiniz bir şey değil. O yüzden karanlığın asıl doğasının ne olabileceğine kafa yordum ve aklıma gelen şey uzaydaki karanlık maddelerle -ya da karadeliklerle- bir çeşit benzerlik gösterdiği oldu. Ki bildiğimiz üzere karanlık meyvesi de bir çeşit karadelik gibi çalıştığından ötürü her şeyi içine çekiyor, buna Karasakal'ın aldığı hasarlar da dahil. Fakat bu, aynı zamanda meyvenin doğal olarak bir handikapı da. Nasıl mı? Şimdi düşünelim ki Karasakal etrafındaki her şeyi komple karanlığa çevirecek olduğunda ne olur? Etrafındaki bütün maddeler kendine çekilir. Doğal olarak Luffy'nin kendisi de bu karadeliğin içine girmiş olur ve kaybetmesi kaçınılmaz hale gelir.

Fakat ya öncesinde Luffy uyanış açmış olursa ne olur? Daha önce Doflamingo'da gördüğümüz uyanışta Doffy etrafındaki her şeyi ipe çevirebiliyordu. O halde benzer bir paramecia kullanıcısı olan Luffy'nin de uyanış açmasıyla birlikte etrafındaki her şeyi lastik gibi eğip bükebileceğini varsaymak çok da absürt olmazdı.

Bu durumda Luffy, karadeliğin içindeyken o karanlığı bükerse ne olur?

Uzay-zaman bükülmesi dediğimiz şey gerçekleşir ve Karasakal'ın kendi meyvesini kullanması dezavantajı haline gelir. Belki de finalde Luffy'nin Karasakal'ı kendi yarattığı uzaya fırlattığını göreceğiz, tıpkı ilk bölümlerde gökyüzüne fırlattığı düşmanları gibi.
Zamanında karasakal üzerinden Luffy'nin uyanış formunda zemini lastik yapıp bükeceğini söylemiştim.

Tutturmuşum.

Geliyor gelmekte olan...

Uzay zaman bükülmesi...
 
Bir an önce Teach'in yani onun izinden gittiği Xebec'in yani onun izinden gittiği "birinin" hikayedeki yerine değinilmeli, en güçlü olduğuna işaret edecek bir söz yazılmalı; zira adam şu an Kaido'yu dövecek.
 
Açıkçası başlangıçta Adam Ağacı ile ilgili bir şey olabileceğini düşünmüştüm ama Franky bu ağaçtan birkaç tane olduğunu söylemişti. Bir tane olsaydı doğrudan ona bağlanabilirdi ama sayının fazla oluşu işi bozuyor. Arı misali birçok çiçekten öz almak gibi bir şey olabileceğini de sanmıyorum. Muhtemelen özellikle bir ağaç var ve buradan meyveler türedi. Ağacın özü ise lastik meyvesini üretiyor. Lastik uyandığı zaman orijinal meyve güçlerini kazanmış oluyor. Yani luffy bir anlamda juubi gibi bir şey olmuş olabilir :D
 
Bu son mitolojik zoan olması sebebiyle BB son düşman olması neredeyse çok büyük bir ihtimal haline geldi çünkü mitolojik zoanın element antisi yok tek iptal edecek güç BB'nin karanlığı yani Nika'nın güçleri ile bir tek BB baş edebilir.
Yamato, buz üfleyerek Kaido'nun alevini iptal etmişti. Luffy'nin lastik vücudu da Sengoku'nun şok dalgasını absorbe ediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Her meyvenin birbiriyle etkileşimi farklı oluyor, şu meyve türünün antisi yoktur diyemeyiz o yüzden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 64)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık