Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde ki tek faul goroseinin 800 yıldır elde edemedik demesi herhalde, niye elde edemediklerini de şeytan meyvelerinin kökenini Vegapunk'tan dinlerken anlayacağız gibi.

Luffy'i niye öldürmedi diye sorular görüyorum, denizcilerin meyve ve geçmişten haberdar olduklarını düşünmediğim için problem yok gibi benim için. Zaten luffy'nin easy bluedan sabodye yolculuğu max 1 yıl evrende. İki yıl da ölü sanılıyordu.
 
25 yıllık külliyat nasıl tek bir kararla çöpe atılır, bir serinin tüm temel dinamikleri ve altyapısı nasıl tepetaklak edilir onun dersini veriyor Oda resmen. Sıkılmış herhalde, bu kadar kötü yazmasının başka bir açıklaması olamaz ya. 12 senedir takip ettiğim, herkese övdüğüm ve tavsiye ettiğim, tükettiğim tüm kurgu eserler arasında en sevdiğim olan One Piece beni ilk kez bu kadar hayal kırıklığına uğratıyor.
 
Mitolojik Zoan Nika'yı iptal edecek tek güç BB'de.


Herkes Haki falan diyordu asıl olay Zoan Nika meyvesindeymiş, Karasakal boşuna asıl final düşmanı demedik. Herşey yerli yerine oturdu.
 
Ben şunu diyorum Joy Boy ya da başkası geçmişte iki meyveyide yedi ve meyvelerin güçleri bir biri ile bütüleşti. Meyve normal formda lastik güçlerini kullanıyordu uyanınca aekadaki diyer güç uyandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 148)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık