Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Luffy'nin saldırı gücü Street Fighter'dan Dhalsim gibi demiştim acaba diğer Dhalsim özellikleri de gelir mi?

- Kol, bacak vücut uzatmak zaten vardı

- Teleportasyon
- Havada asılı kalabilmek
- Ateşten nefes


Mitolojik zoan işte Buda nasıl şok dalgası atıyor Kaido'nun nefesi nasıl alev oluyor, Marco'nun alevi nasıl yakmıyor, mitolojik zoanda mantık aramayacaksın.
Doğru diyorsun bu seride mantık aramak bizim mantıksızlığımız :)
 
En son aşağıdakilere haber et kazandım bile diyip dayak yemişti.Ondan daha komik olursa bu olur evet
Valla hikayenin saçmalığını falan bırakır oturur mutlu bir şekilde gülerim böyle bir şey olursa :D Bölüme de çıkınca iyi verir geçerim.
Yer zaten :) Tek atmasını beklemiyoruz ama bu saatten sonra çok başka bir dövüş göreceğiz Kaido da ne var ne yok vurur.
Dayak yemesinden kastım yenilmesiydi ya yoksa zaten Kaido gibi bir karakterin dayak atamayacağı karakter yoktur seride
 
Dünya hükumetinin Luffynin meyveyi yediğini bilmemelerinde bir gariplik yok bence. Onlar meyve hala Shanksın elinde sanıyorlar, nereden bilsinler Shanksın meyveyi köylü bir çocuğa yedirteceğini. Shanks bunlara gelip anlatınca haberleri olmuştur bu nika meyvesini Luffynin yediğinden. Böyle bir durumda Shanksın Luffyi neden sattığı muamma.
 
Üzerine tekrar düşününce son zamanlarda ki bölümlerde epeyce "lastik bunu yapamaz" mevzusunu aralarda görüyoruz. Doffy ile olan dövüşte G4 formunda iken hakili tekme yediğinde vücudun esnemesi. Üstüne geçtiğimiz bölümlerde Culverin saldırısının sürekli yön değişmesi gibi atıflar var elimizde. Çok muhtemelen Nika modeli Street Fighter'da ki Dhalsim gibi özellikleri olan bir mitolojik yaratık olabilir. Dhalsim direkt olarak budizm üzerine kurulu bir karakter Hyogoro'nun Sun God benzetmesini falanda düşününce bu mantıklı geliyor ( dipnot: Dhalism ateşi falanda kontrol edebiliyor). Yani Luffy'nın budizm/yoga temalı esnekliği olabilir. Üstün körü bi araştırma ile Myo-o ve Surya isimli iki budizm temelli tanrı var muhtemelen Luffy'nin gücü bunları baz alan bir güç olacak.

Ancak yine de bu durum elektirikten etkilenmeme olayını açıklamıyor. Üstüne spoilerda yazdığına göre Luffy çevresini lastiğe dönüştürüp saldırıyı engelliyor. Oda-sensei olayı bir şekilde güzel bir yere bağlayacaktır ama her halükarda hikayede kopuk noktalar kalacak gibi görünüyor.


Diğer yandan Gibi dizisinde ki 28 yaş muhabbeti gibi. Olm hiç mi anlamaz insan mitolojik zoan olduğunu diyesi geliyor insanın :D
 
Yazan oldu mu görmedim 102 sayfa olmuş ayrıntılı bakamadım ama aklımda şöyle bir teori oluştu bu spoilerdan sonra. Joy boy 800 yıl önce savaşı kaybettikten sonra laufgh tale adasına yaralı bir şekilde gitti gitmeden önce de kozukilere laufgh talein adresini yazdırdı her neyse bu abimiz hasır şapkası ve yanında bir elmayla beraber ölümünü bekledi beklerken de bir not yazdı 800 küsur yıl sonra şu tarihte yeni bir kahraman gelecek ben öldüğümde meyvenin ruhu yanımdaki elmaya geçecek iradem ise bu hasır şapkaya geçecek bunları kullan ve tekrar benim yerime savaş tarzında bir not bıraktı. Dünya hükümeti 800 yıl bu meyveyi aradı ama laugh tale adasını bir türlü bulamadı çünkü phonelghyp ile bulunduğunu bilmiyorlardı Roger her şeyin sesini duyabildigi için taşlarla adayı bulabileceğini öğrendi ve adaya gitti ama erken gelmişti ve ömrü yetmeyecekti bu yüzden güldü meyveyi ve şapkayı orada bıraktı beklenen kişi geldiginde onları alabilsin diye. Kendi çocuğunun beklenen kişi (joy boy) olabileceğini düşündü ve çocuk yaptı. Tayfasindan kimse zarar görmesin diye de hükümet ile anlaştı. Hükümet de adaya nasıl gittiğinin yolunu söylerse anlaşmayı sağlayacağı sözü verdi rogerla anlaştılar. Hükümet hemen oharadan bir kişiyi yanlarına alıp geri kalanı öldürdüler ve 4 phonelghypi de aramaya başladılar tabi bu biraz uzun sürdü bu arada shanks koca adam oldu.roger teslim olmadan önce de shanksa olanları anlattı böyle böyle çocuğum olacak o büyüdüğünde onu gazla son adayı bulsun diye son emrini verdi. Ama hükümet çoktan işe koyulmuş ve yıllar süren aramanin sonunda son adaya ulaşıp meyveyi ve şapkayı ele geçirmişti. Güvenilir bir yere nakil edilirken shanks saldırıp meyveyi ellerinden çaldı ve doğu mavi denizinde ace'i aramaya başladı. Acein bulunduğu adaya kadar da geldiler ama luffy yanlışlıkla meyveyi yedi shanks ne yapacağını bilemedi luffyi öldürüp yanında ki meyveye gecirebilirdi belki ama luffynin sözleri onu etkiledi ve kumarini oynadı kolunu onun gözleri önünde kaybederek onu etkiledi ve rogerin hasır şapkasını ona teslim etti. Yani luffy joyboyun meyvesine ve rogerin sapkasinda ki iradesine sahip oldu diyebiliriz. Yani luffy çoktan one piece'e sahip oldu.son adaya geldiklerinde bunu farkedip yine basacaklar kahkahayı.Biraz karman çorman yazdım öncelikle özür dilerim .yazım hatalarım olduysa affola telefondan yazıyorum. Herkese iyi forumlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 96)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık