Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada pek abartmaya gerek yok boşa sövüyorsunuz Oda'ya. İlla güzel bi kulp takar, herifin olayı bu zaten. Önce vurucu bir şeyler gösterip sonra kulpunu takıyor. Ama güç seviyelerini iyice batırdı, devam da ediyor.
 
Kalkanı falan var sanki. 4. Viteste zaten komple hakili vücudu. Göğsüne almayacak da koluna alacak darbeyi yani. Kaido'nun; Killer'dan, Law'dan, Zoro'dan aldığı hasarlar için de Luffy'i keselim o zaman adil olur.
Valla kabulümdür kaido o darbeden bi tane aynısından kendine geçirsin yeter. Sen cidden bu dörtlünün verdiği hasarı çok fazla sanıyorsun herhalde.
 
Eeee Culverin nasıl yön değiştirdi bunu hala anlamış değilim. Anlayan biri açıklayabilir mi teşekkürler.


Adam lastik bile değil ki elini nasıl uzatıp büyütüyor? Cevap yukarıda, ''toon force'' dedikleri güce sahip sanırım Luffy, Tom Jerry gibi elini şişiriyor.

İşin garibi elektrik yıldırım ne alaka reçine kauçuk diyenler bu açıdan haklı ben mitolojik zoan desemde o teoride mantıklıydı elektrik yıldırım olayı sebebiyle.

Belki Nika'nın hem ateş hem yıldırım kullanma yeteneği var sebep bu belki de ancak o zaman da neden ateş ve alev işliyordu diye sorulur bu da mantıklı değil Nika Sun God değil Thunder God olsaydı bari.
 
Valla kabulümdür kaido o darbeden bi tane aynısından kendine geçirsin yeter. Sen cidden bu dörtlünün verdiği hasarı çok fazla sanıyorsun herhalde.
İçten hasar verdiler, etki etmiştir mutlaka. Ayrıca yine söylüyorum; Luffy, darbeyi Kaido'dan yedi. Kaido, Luffy dışında 15 kişiden falan.

Sezarın hakkı sezara.
 
Ben adı değiştirilen meyvenin Kaido'nun meyvesi çıkmasını bekliyordum.
İsmini aslında bir çeşit mitolojik ejderhadan (Belki de kayıp yüzyılda çok büyük işler başarmış tehlikeli bir ejderhadan) alacaktı ve Luffy'nin Gear 5ine karşılık Kaido da kendi uyanış formuna geçecekti.
Hatta o uyanış formunu Kaido da yeni öğrenebilirdi, sonuçta geleceği görmeyi büyük ihtimalle Luffy ile dövüşürken öğrendi(Son bölüm açık açık geleceği gördüğü çizilene kadar hiç böyle bir özellik göstermemişti ve Red Roc gibi saldırıları tahmin edememişti). Hala gelişim gösteriyor.
 
Luffy fanlarına bir sorum var. Lastiğin uyanışı nika çıkarsa bu da yetmezmiş gibi uyanan nika Joy Boy olursa bu sizi tatmin eder mi?

Hadi ben Luffy sevmem, siz seviyorsunuz, bu mantık, bu hikayecilik sizi mutlu etti mi?
Etmez. Serideki bir çok olay etmiyor eğlencesindeyim ben ama böyle bir şey olmaz olamaz diye düşünüyorum. Luffy seri bittiğinde bile Luffy olarak kalacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık