Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun istemsizce kral hakili saldırısında bağırıttığı kadar Luffy hiçbir saldırısında bağıratamadı 🤭
Bak sana bağırtan kişileri sayayım sana güzel bir profil oluşur bu konu hakkında (9 kızıl kın,Zoro ve momonosuke :ehe: )
Peki luffy ne yaptı adamın bildiğin gözlerini kaydırdı beyaza boyadı adamın sesi istese bile çıkmazdı .
 
Biraz uzun olacak ama yazayım Mihawk san :)

Şimdi One Piece denen seride güç dengesi diye bir şey yok gerçekten yok biz ne kadar abi bak bunu kral hakisi var bunun meyvesi iyi bunun gözlem hakisi çok iyi falan bak şu şunu yendi bunu kesin yener gibi gibi bir çok sey üzerinden denge kurmaya çalışsak bunu başaramıyoruz yani Oda öyle bir denge kurmuş ki(kuramamış haha) ne olduğu belli değil seride acayip acayip şeyler oluyor. Zoro denen karakter İKSİR içti abi iksir aloo haha hatta bunu o zaman da yazmıştım "ben artık eğlenmeye bakıyorum" diye çünkü neyi tutsak elimizde kalıyor. Bu seride savaşların mantıksızlığı üzerinden ilerlersek seride en çok denge bulmuş vs ler Luffy ninkiler çünkü bu adamın elle tutulur şeyleri en azından var eğitimler vesaire ama bak Zoro ya iksir içti adam sonra bi anda Kral Haki makinesi oldu ve hic bir temeli yok adamın yani varsa da bilmiyoruz ileride belki çıkar Mihawk öğretmiştir diycem ama Zoro nun da haberi yok hahaha Sonra bu Zoro sağ kol denen adama TEK atıyor böyle bir şey olabilir mi abi? Saçmalık. Hep Zoro üzerinden gidiyorum çünkü Luffy ile beraber en çok seveni bulunan karakter diye hep gözümüzün önünde diye.

Şimdi bakıyosun Kaido adam öküz gerçekten öküz yani Oda Luffy ile Kaido arasında gerçekleşen savaşta DİĞERLERİNE oranla iyi işledi yani güzeldi denge olarak. Haa bide aklıma geldi Bigmom gibi bir imparator haşat oldu aşağıda haha iki tane ÇÖP gökten gelen güçle bi anda uyanış açıp canavar oldular imparator deldiler... Yani seride o kadar saçmalık var ki... Ben diyorum ki en iyisi, en iyi işlenen Luffy ile Kaido arasında geçendir.

Geçmişe dönük güç dengesi olmadığını ben de kabul ediyorum. Ama ortada sıcağı sıcağına bir dövüş var. Ben korkuyla anılan birisi olsaydım, rakibim yere düştü mü şarjörü boşaltırdım üstüne.
 
Yemesi önemli değil ona göre savunma yapıyor adam bildiğin engelliyor yapacak hiçbir şeyi kalmıyor. Luffynin gücünü bilmesek ve kaido dediğini yapsa eminim kimse bundan şikayetçi olmazdı.
Kalkanı falan var sanki. 4. Viteste zaten komple hakili vücudu. Göğsüne almayacak da koluna alacak darbeyi yani. Kaido'nun; Killer'dan, Law'dan, Zoro'dan aldığı hasarlar için de Luffy'i keselim o zaman adil olur.
 
-Önünde iki tane hayvan gibi kılıç var.
- luffynin olayı sanki çok farklı sonuçta biri raimei hamleye biri üst versiyonuna
Eee kılıç olunca noluyor sadece kaldırdı kılıçları yc5 seviyesi adamdan bahsediyoruz Luffy kral hakiyi öğrendikten sonra g4 modunda ölüp gitti. Oda'nın saçmalamasıyla tekrar kalktı.
Farklı durum demedim tek yedi diyorsun adama Luffy'i yüceltmek için. Tek filan yemedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 122)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık