Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Redon bölümü eleştirenlere cevap vermiş.
I knew perfectly well that this was going to happen and that the forum was going to be filled with beastly hate without having seen the FULL chapter (for the record, this time even the leakers have warned us). Anyway, there each one with what he says, many of you are going to have to eat some of your words in a couple of days for not being patient
Redon reis dediyse doğrudur
 
Oluşacak tehlike düşünüldüğünde amirallere bir korsanı öldürtmek işkillendirme yaratsada, yapılması gereken birşey bence. Şimdi luffy dünya hükümetine karşı en büyük tehdit oldu. Daha mı iyi oldu böyle
Evet bence beklenen bir şeydi. Luffy burada Joyboy olabilecek ihtimalleri en yüksek profildi. Ama ODA senaryoyu düzgün kuramadı, şaşırtmalıydı olayın örgüsü bu kadar kolay tahmin edilebilecek şekilde olmamalıydı. Luffy her bölümde Korsanlar kralı olacağım diyen birisi, zaten bu mottoyla yaşayan hayali olan birinin en tehlikeli olması bence olabilecek bir ihtimaldi.. Ve oldu da artık biraz daha rahatladık sayılır. Bence arkadaşların eleştirileri bu kadar kolay bir öykü olmamalıydı gibi doğru bir eleştiri yapıyor, buna katılıyorum.
 
Benim hoşuma gitti bu uyanış sadece biraz çirkin duruyo pokemon gibi olmuş. Ama joyboy olaylarına falan bağlaması hikayeyi derinleştirmiş.
 
Boş ver. Bazı şeyler pelesenk olmuş. Şu söylemi hiç sevmiyorum. Hep yapılıyor. Yapıldıkça aynı karşılığını vermeye devam edeceğim. Yancı diyor da Luffy'de yancı öyleyse. Hem Law'ın dediğini yaptığı da oldu hem de tayfam olmadan KK olamam, bir adım dahi atamam diye ağlayan Luffy. Tayfaya yanlıyor.
Ben de sevmiyorum. Her tartışmada dört elle sarılıyorlar şu kelimeye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık