Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam ters açılardan yaklaşıyoruz. Ancak en başta yetersiz olan, Luffy'nin kendi fiziksel gücü, hakisi vs. Yani meyveyi çıkarsan da yenemez Cracker'ı. Eksik olan şey Luffy'de. Meyve sınırlı da olsa G4'e olanak tanıyorsa oldukça iyi bir meyvedir. Benim iddiam bu. Sadece G4'te değil. Diğer vitesler, dayanıklılık, mesafeli saldırı.
Luffy bunlar için çok emek harcadı, ancak meyvenin sağladığı olanaklar bunlar. O yüzden iyi bir meyve.
En iyi meyveler arasında demiyorum. Ancak eğer meyvede uzmanlaşacak süren varsa baya iyi.
O eksik olayı Kaido da bitti. Denk haki çarpışıyor kral haki çarpıştırıyor hatta melez Kaido'ya normal hali ile üstünlük kuruyordu. G4'e bassa ne olur kral haki dedik beklediğimiz gibi bir etki olmadı. Hatta yer yer normal halinden bile düşük bir güç çizdi.

Normalde düşünülen neydi. Normal Luffy 10 ise G2 50 yapıyor. Evet bu 2 yıl önce böyleydi ama Luffy'nin gücü arttıkça bu çok aşağı düştü. Normal Luffy 100 ise 150 gibi oldu. G4 için de normal Luffy 10 ise 80-90 gibi yapıyor diye düşünüldü yorumlandı. De ama o da artık öyle olmadığı ortaya çıktı. G4 performansı ile normal performansı arasında aşırı bir fark göstermedi. Gücü arttıkça oranlar sabit kalmadı düştü.

Cabası g4'ün haki bitirme olayı hiç bitmedi.

Bunun yerine bir el siklatmayla g4'e dayanacak bisküvi asker yapmak hem de hakisiz bunu sağlamak var.
 
Luffy özel zaten ama bu özelliğine karşın bugüne kadar canını çıkartan bir meyveyle dövüştü Luffy. Benim o konuda gereken açıklama yapıldığı sürece çok fazla eleştirim olmaz. Olaylar bir mantığa oturduktan sonra çok problem değil. Luffy gözlerinin önünde saatlerce savaştı amiraller bazen gezindi durdu mesela. Marco'yu kelepçeleyip yakalayan koriamiral luffy'yi yakalayamıyor muydu mesela ? Bana bunların cevabı lazım. Bunların cevabı yoksa yakalayamadık demeyeceksin başka bir motivasyon koyacaksın ortaya. Diyeceksin ki mesela bu meyve uyanmadığı sürece sınırlı güce sahiptir uyanırsa tehlikeli hale gelir ama uyanmadan da joyboyu ortadan kaldıramayız vs gibi bir şeyler olması lazım. Geçmişte lastik kullanıcılarının öldürüldüğüne eminim ben. Kullanıcı öldürülmüş ama meyveyi ele geçirememişler yöntemi biliyor olsalar bile. Meyve kaçmış yani bundan bahsediyor olabilirler.
Çok basit meyvenin gücünü bilmiyorlardı. En azından lastik olduğunu wanoda vahiy geldi o ara öldür komutu verdiler.
 
Onun da yok öyle tekniği. O sadece üstüne b.haki ekliyor. Luffy G4 formunu oluşturmak için haki basıyor. Katakuri formu oluşturuyor, üstüne haki basıyor.

Kısaca şöyle diyeyim Katakuri tüm tekniklerini gördüğümüz tüm tekniklerini hakisiz yapabilir. Luffy g4'ü yapamaz. G2 ve G3'ü yapabilir.
Katakuri de 4. Vites'e benzer şekilde kullanabiliyor aslında. Meyve ve hakisini birlikte kullanabiliyor yani.


Haki basmasına rağmen mochi özelliklerini gösteriyor, Luffy'nin "sıkıştım, kurtulamıyorum" dediğinden anlıyoruz bunu. Ayrıca, 4. Vitesteki gibi şeytan meyvesi patternleri var hakisinde. Bunu 3 kişide gördük şu ana kadar; Luffy, Katakuri ve Koca Ana. Koca Ana'nın tekniği meyvesiyle nasıl bağdaşıyor göstermedi Oda.
 
Luffy'nin meyvesinin bunda zamandır aslında tamamen başka bir meyve olması, dünya hükümetinin bunu bilmesine rağmen hiç bir şey yapmaması, Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
 
belki shanks bilinçli yapmamıştır da eğer meyve'nin ruhu (aklı) varsa o luffy'i seçmiştir
Yüksek ihtimal dediğin çıkar :( Ama bendeki amaç günün şokunu en azından, seçilmiş kişinin belirlemesinde bir plan bir mantık ile belirlendiği ile kendimi avutmak.
 
Onun da yok öyle tekniği. O sadece üstüne b.haki ekliyor. Luffy G4 formunu oluşturmak için haki basıyor. Katakuri formu oluşturuyor, üstüne haki basıyor.

Kısaca şöyle diyeyim Katakuri tüm tekniklerini gördüğümüz tüm tekniklerini hakisiz yapabilir. Luffy g4'ü yapamaz. G2 ve G3'ü yapabilir.
Yoo yapamaz adam moshi ile vursa ne kadar hasar verebilir ki meyve uyanışında bile ne kadar çok moshi boşalttı onu da Luffy yiyerek çıktı ordan. Hasar vermek istiyorsa yeteneklerine haki basması zorunlu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık