Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalıcı değildir bence. Lucci'nin, Kaido'nun, Drake'in falan tam Zoan moduna geçince ısırmalarıyla bir ilgisi var mı acaba bu meyve bilinci işinin. Tam Zoan modunda daha bir yırtıcı oluyorlardı sanki. King, Terozor moduna geçince "Terozorlar eskiden böyle avlanırdı" diyerek sanki doğal ortamlarında yaptıklarına yakın savaşıyordu.
Böyle devam etmez ya zaten sadece savaşlarda açacağı için dedim.
 
Kaido'nun ezici şekilde yenilecegini düsünüyorum.

G4'te de saclar farkliydi fena degil aslinda. En azindan yüz aynı. Belkide meyvenin uyanmasi için luffy ölmeliydi. Kaido inene kadar luffy vs. kaido'ya odaklanmali. Sonrasinda digerleri iner zaten. Ben bi 5-6 bölüm diyordum ama o kadar sürmeyebilir kaido bu bölüm hariç 2-3 bölüme yenilebilir.
Ezici dövüş felan olmayacak bence. İlahi bir power up en üstün meyveyi yemiş gibi çizmeyecek Oda. Yine çetrefilli teknikler olacaktır. Ama daha çok yönlü olacak artık istediği yeri lastiğe çevirebilecek, belki de ateş bile kullanabilecek yumruklarının üstünde felan. Bir kaç ek özellik daha gelir.

O yüzden 1 arc sonra şu an meyve üzerine yapılacak abartılı yorumlar anlamsız kalacaktır. En üstün meyve gibi bir şey varsa da Oda bunu Luffy'e vermez. JoyBoy yenilmişken Dünya Hükümeti'nin başında IM varken, Hükümet bizim çok özel gördüğümüz meyveleri bile Amiral'lere verebiliyorken daha en üstün meyveyi görmedik gibi geliyor.
 
Seride Luffy'i görür görmez "aha işte bu" diyen karakterler var.Doctorine, Smoker,Barmen dayı,eski amazon kraliçesi,shakki bunlar nasıl anlamamış
Doctorine geçirmiş görmüş, Gorosei'den yaşlıdır herhâlde. D. iradesiyle ilgili bir şeyler görmüş belli ki. Smoker, çocukken Roger'ın idamını izlemişti, ona benzettiğinden peşine düştü. Özel bir şey anladığı yok iradesini fark etti sadece. Barmen dayı dediğin benim anladığım kişiyse o filler, mangada yok. Gloriosa da kral hakisi olmasına rağmen (son açtığım konuyu okursan daha iyi anlarsın) mütevazı ve uysal olmasına şaşırmıştı. Shakky de çok bir şey anlamadı ki iradesi hoşuna gitti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık