Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri paylaşmıştı burada . Çoğu bayrakta gizli güneş simgesi vardı. Her ırk önce saklamış sonraki nesiller unutmuş ama bayraklarda güneş sembolleri gizli kalmıştı diye yazıyordu
Olabilir. Enel'in Ay'a gitme misyonuyla da bir kontrast oluşturmuş Oda. Minklerin Ay'ı görünce kontrollerini kaybetmeleri bile bununla ilişkili çıkabilir belki. Kutsal Ejder kölelerinin, köle damgasını gördüklerinde yaşadıklarına benzer bir travma olabilir. Geçmişte Güneş Krallığı falan vardır belki, ırkların bir arada yaşadığı bir yer. Savaştan sonra ırklar dağılınca, o eski krallıktan türemiştir Güneş ile ilgili bayraklar da. Kötüyü, Ay ile ilişkilendirecek anladığım kadarıyla Oda. Luffy'yi Güneş Tanrısı yaparak bir kontrast yakalayacak. Benim merak ettiğim, Enel'in kapak hikâyesiyle bir ilgisi çıkacak mı bu Yin Yang metaforunun, orada da Skypeia ve Shandialıların ataları falan yaşamış zamanında, şimdi uzay korsanları falan geziyor.
 
Kaido'nun ezici şekilde yenilecegini düsünüyorum.

G4'te de saclar farkliydi fena degil aslinda. En azindan yüz aynı. Belkide meyvenin uyanmasi için luffy ölmeliydi. Kaido inene kadar luffy vs. kaido'ya odaklanmali. Sonrasinda digerleri iner zaten. Ben bi 5-6 bölüm diyordum ama o kadar sürmeyebilir kaido bu bölüm hariç 2-3 bölüme yenilebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık