Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Marineford'da neden düşülmediği çok sorulmuş, amiraller meyvenin özel olduğunu bilmiyor.

Denizcilerin en büyük gücünün bu bilgiden mahrum bırakılması saçma zaten.

Luffy'i öldür emri verilebilirdi (Marineford dışındaki arclarda da) fakat meyveyi uyandıramayacağını düşünmüş olabilirler, 800 senedir uyandırılmamış sonuçta.

Daha önce yazmıştım, D. soyundan birisi meyveyi yiyor. D. soyundan gördüğümüz herkes uç zirvelere çıkmış insanlar. MF'de Kralın hakisini bile kullandı adam, nasıl düşünmezler bunu? Bu daha da saçma.
 
Bunun bi tık üstü: Luffy aslında Korsan Kraldı olaylardan sıkılıp tekrar baştan başladı. Şu bölümde öğrenilenler en çok Luffy karakterine ve One Piece mangasına zarar verdi. Yazık.
Hahaha. Hasır şapkadan da çıkacak bir şey. Onu da at cebe. Bu bölüm bence tamamen Akainu'ya yazar. Bıraksalardı da öldürseydi MF'da. Im ve Gorosei'nin işine gelirdi.
 
Ulan Teach'in meyve kaptığı evrende Vegapunk uzaktan çekmeli bu lastik meyvesini. En kötü MF'de öldürüp meyveye çökmeliydi hükümet. Çok açıkta kaldı, çok.
 
Sengoku'nun yediği Buda meyvesinin temelinde insan var. Heykele yapılan bir gönderme, az çok mantığa yatıyor. Yıllardır Paramecia olarak bilinene, gomu gomu no mi denen meyve nasıl Antik Zoan'ın insan modeli çıkıyor?
Çok haklısın, Zoan çıkması beni de çok şaşırttı. Gomu Gomu'nun Zoan çıkması yerine Mitolojik Paramecia tarzı bir şey denilmesini bile daha mantıklı buluyordum ben de ama Mitolojik Yaratıkların anormal yeteneklerinin ve görünüşlerinin olması onların ortak özelliği zaten. Luffy'nin tipini hayvansı bir şey yapmak istememiş belli ki, zoan olacaksa bence de en uygunu İnsan modeli, özel yetenekler verebilmesi için de Mitolojik meyve diye uydurmuş. Mitolojik nasıl bir şeye gönderme bilmiyorum ama normal insan beklemek doğru değil.
 
Benim korktuğum da bu işte. Bu saatten sonra yeğenim bu Nika denen şeyin deprem yaratma özelliği var dedirtip Luffy'e deprem yumruğu bile attırabilir.
Öyle olmazsa tanrı meyvesinin anlamı kalmaz ki zaten.Bu meyvelerde birçok özellik oluyor Devon kılık değiştiriyor mesela.Çünkü tilki efsanesi.Adamlar efsanevi tanrı meyvesi bu diyor siz ise ilk 5-10 meyve içine naz yapa yapa sokuyorsunuz. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık