Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
800 sene boyunca aranan meyve net ilk 10'da mı?
Joy Boy'un meyvesi olması onu değerli yaptı. Büyük ihtimal şapkası bile saklanıyor adamın. Önemli şahsiyetlerin eşyalarına verilen önem gibi bir şey bu. Meyve lastik meyvesi değilmiş. Nadir bulunan mistik tip bir zoan meyvesiymiş. Bu yüzden artık ilk 10'da net yeri var. Bu lastik iyi olamaz sözlerini zaten haklı çıkardı. Bu meyve lastik özelliklerini de barındıran zoan tipi mistik bir meyve çıktı. Sun God olduğuna göre ateşi de var büyük ihtimal. Farklı farklı yetenekler eklenecek. Kaido lastik bunu yapamaz felan diyordu. Lastik olayıyla alakalı konularda haklı çıktık. Umarım bir iki mert dürüst kişi hakkımızı verir.:D
 
Spoilerları okumayacaktım da dayanamadım. Birkaç sayfa okudum buradan, bazı kafa karışıkları olmuş. Kendimce açıklayacağım.

Luffy, insan meyvesi yediyse; Chopper, ne yedi?

Seride bundan daha önce 3 insan meyvesi kullanıcısı gördük zaten: Chopper, Sengoku, Onimaru.
Chopper'ın yediği düz insan meyvesi, diğer ikisi mitolojik. Luffy'ninki de öyle.


Luffy'nin meyvesi Zoan ise neden şimdi fark ediyor?

Oda, daha önceki bir SBS'te; bir insanın, insan meyvesini (normal olan) yemesi durumunda hiçbir şey olmayacağını söylemişti. Chopper, hayvan olduğu için farklı bir forma geçiyor. Aynı şekilde Onimaru da hayvandı, belki de insan olsaydı o da bir şey fark etmeyecekti. Keşiş meyvesi yemiş çünkü, çok mistik bir gücü olacağını sanmıyorum. Sengoku da oldukça yaşlı ve serideki en güçlü insanlardan biri, meyvesini uyandırmış olma ihtimali yüksek. Buradan yola çıkarak, insan meyvesi yemiş bir insanın Zoan yeteneklerini ortaya çıkarmak için uyanış yapması gerekebilir diye düşünüyorum. Bundan önce de meyvenin varsa yan etkilerini kullanabiliyordur, Sengoku belki de meyvesini şok meyvesi sanmış olabilir ilk başta. Bu benim varsayımım ama.

Luffy'nin peşine neden düşülmedi?

Öncelikle Marineford'da neden düşülmediği çok sorulmuş, amiraller meyvenin özel olduğunu bilmiyor. Gorosei dışında kimse bilmiyor. Bu bilgiyi sızdırmak da istemezler. Luffy'i öldür emri verilebilirdi (Marineford dışındaki arclarda da) fakat meyveyi uyandıramayacağını düşünmüş olabilirler, 800 senedir uyandırılmamış sonuçta. Luffy'i öldürüp meyveyi yeniden elimizden kaçıracağımıza (belki de bir imparatorun, savaş lordunun eline geçebilir çünkü Doflamingo'nun ateş meyvesini eline geçirmesi gibi) canlı yakalayalım her korsan gibi diye düşünmüş olabilirler. Peki neden Wano'da öldür emri verildi? Luffy'nin meyveyi uyandırdığını fark ettiler, acilen Luffy'i elimine edip meyve ellerinden kaçsa da daha az tehlikeli birinin eline geçeceğini düşündüler. Meyveyi eline geçiren o kişiyi de yakalamak için daha fazla zamanları olacaktı.

Madem insan meyvesi yemiş, nasıl kolu uzuyor?

Mitolojik Zoan olduğu için. Sengoku da insan meyvesi yedi ama şok dalgası atıyor.

Law ve Kid'in uyanışı çok enerji tüketiyordu, Luffy neden dinç kalktı?

Law ve Kid'in meyveleri Paramecia, Luffy'ninki Zoan çıktı. Impel Down'da gördüğümüz kadarıyla Zoan uyanışı kişiye insanüstü enerji ve dayanıklılık sağlıyor. Burada bir çelişki yok o yüzden.

Oda, seriyi neden böyle batırdı?

Bilmiyorum, meyvenin lastik meyvesi çıkmaması benim de hiç hoşuma gitmedi. Umarım aklında bir şeyler vardır.
Luffy öldürülmeliydi. Daha seri başında 30 milyon ödülü vardı. Lastik kullandığı da biliniyor. Monkey ailesinden
seride en büyük potansiyele sahip aile. Luffy uyandırmayacak da kim uyandıracak. Çok daha erken fişi çekilmeliydi.
İnanılmaz bir tutarsızlık.
 
Lastik deyip öven ayrı, özel meyve çıkacağını söyleyen ayrı. Ben özel meyve çıkacağını söyleyen taraftaydım misal. Altından bir şeyler çıkacağı belliydi. Ama yanılmış olmayı isterdim bu fazla uçuk olmuş.
Mistik zoan yahu logia'dan da nadir bulunan meyve. Bu meyve mf de tüm dünyaya tanıtıldı ama 5li çete 5li gavat bir şey yapmadı. Akainu bile sadece dragon un oğlu olduğu için saldırdı sıradan korsan olsa hadi len çeker :D Lastikten zoan çıkması bir de uyanışla...
 
Çok yükseğe ziplayabiliyor demiş. Luffy zaten uçuyordu, değişik işler.

A small addition from TalkOP:
- Luffy decided to call the fruit's awakening "Gear 5": "My ultimate, that's it...!! Gear 5th"
- Luffy can jump very high, and it looks like the Nika silhouette seen before. His body was still as flexible as rubber.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık