Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiğim örneklerin mantıklı sebepleri vardı ama. Ceryan adam kendine elektro şok yapıyor diğer tarafta mitolojik cenevar. Başka ölümü yenen meyve yok zaten. Ki bunlar bile belli neden-sonuçla antileri de hazır yani haki-deniz taşı-anti meyve falan. Düz reçine ya da lastik luffy. Hem dof hem kaido g4 e şaşırdı da orada ki mantık zaten reçinenin sanayi ürünü olması sertleşir ama bastırdığın vakit içine çöker o elastik yapı kaybolmuyor. Bunu güzel düşünmüş mangaka da hala dirilmeyi karşılamıyor bu reçine mevzusu. Sende düşünceni yazmışsın olur ya da olmaz tek kendi adıma derdim diğer şounenler gibi ilerlemesin seri o kendine has havası dursun...
Evet açıkçası ben de yaptım oldu derse üzülürüm. Aklıma gelen tek mantıklı seçenek şeytan meyvesinin ruhunun harekete geçmesi bir nevi iletişim kurması ki gülüş de buna işaret ediyor olabilir ama bunun Joyboy falandan ziyade kişinin yeteneklerini sonuna kadar zorlamasının karşılığı olmasını istiyorum. Ama bahsettiğin örneklerdeki gibi bir özel neden olursa da güzel olur. Yeter ki saçmalamasın çünkü o luffy gibi bir noktaya gelmesin
 
Ağaçla ilgili teori doğru ve Luffynin uyanmış gücü Mary Geoise ve hükümeti tehdit ediyorsa o zaman hala açıkta kalan taraflar olsa da bazı şeyler oturur. Bir de meyveyi uyandırana Joyboy deniliyor gibi bir durum varsa o zaman problem yok ya da az. Ama korkulan ihtimaller üzerinden dememiz o ki Luffy Luffydir, Joyboy Odadır :artiz:
 
Bende son derece tatmin oldum. Luffy başlangıçta mantıken kaybetmeye mahkum olduğu bir dövüşe girdi, çok mücadele etti ama neticede olması gereken oldu hemde öyle bir oldu ki ölümle sonuçlandı. Hem Luffy'nin hemde Kaido'nun hakkı verilmiş oldu. Bundan sonra Kaido yenilecek ve yenilme sebebi Luffy'nin 800 yıldır kimsenin yapamadığı bir şeyi yapması olacak ki bu yenilmek için çok güzel bir sebep hele de Kaido gibi bir adam için. Efsanevi bir şekilde ölmek istiyordu, JoyBoy'un elinden ölürse eğer çok mutlu olacaktır :)
Yani açıkçası bu kadar abartmaya gerek var mıydı bilmiyorum. Ana karakter dört kere yenildi resmen hatta birinde denize attı artık daha ne yapsın yani. Bunların sayıları çok olunca insan sinir oluyor. Luffy nin h.haki becerisini ilk fark ettiği yer bir önceki dövüşü olsaydı mesela katakuri den sonra ara bir dövüş ayarlanmış olsaydı atıyorum korsan avcısı falan yani luffy buraya daha hazırlıklı gelseydi de adam gibi bir kere ölüm durumunu yaşayıp uyanışla uyansa çok güzel olmaz mıydı? Adam diyor ki ya yazacağım şeyler var o sırada luffy de birkaç kez daha düşsün :D neyse işte adamın hakkı öyle böyle verilmedi ve yenilgisi de güzel olacak. Mesele Oda hızı kesecek mi hikaye nasıl gidecek onu merak ediyorum
 
Sadece meyve uyNdırma ile alakalı olursa saçma olur ya ilk başlarda zaman olarak bahsediliyordu erken geldik diye yoksa meyve uyandırmak çok zor değil
 

AmeNoKagaseWo

Bunu görüyoruz, orada sıkıntı yok. Sen forumun geri kalanından daha akıllı geçinmeyi bırak önce. Reenkarnasyonu kimse istemez forumda, ancak görünen o noktaya doğru gittiği. Joyboy olmak bir sıfat da olsa, Luffy ne yaptı da aktive etti? Şu durumda sana kazanılmış bir güç gibi mi geliyor, yoksa mucizevi bir şekilde doğru zamanda aktive olmuş bir güç gibi mi?



Güzel bir ayrıntı. Ancak Zunisha sesi ne zaman duyması gerektiğini bilmiyor olabilir. Bir daha duymayı beklemiyor da olabilir. Duymayı beklese bile, bu çağda yani 800 yıl sonra duymayı beklemiyor olabilir. Reenkarnasyon fikrine sıcak bakan birini bilmiyorum forumda. Ancak adı reenkarnasyon olmasa bile, bir anda ortaya çıkan güç söz konusu. Bu nokta en iyi ihtimalle deus ex machina gibi.
Luffy meyveyi uyandırıp sonra ölseydi, tüm bu mevzu uyanışla açıklanırdı. Şimdi Joyboy'un uyanmasını neye bağlayacak ki?
Ben Zunisha'nın duymayı beklemediğini düşünmüyorum açıkçası. Kendisine verilen bir ceza, başkalarına verilen sözler var ortada ve illa ki bunlar bir zaman sonlanacak. O yüzden Zunisha'nın da bu anı beklediğini düşünüyorum. Zunisha'nın gözleri hep siyah çizilirken Joyboy döndü derken içleri beyaza dönüyor. Başka bir bağlantı var mutlaka. Evet, reenkarnasyon işin tüm büyüsünü bozacak çünkü. Ancak ben böyle bir gaflete düşeceğini sanmıyorum. Böyle bir sonla herkese bu kadar tartışma fırsatı oluşturmak adına ara verdiğini tahmin ediyorum. Sonrasında herkes böyle böyle dedik, bak ne çıktı görüyor musun desin diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık