Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmediğimden soruyorum elbaf ve shanks arasında ne gibi bir bağlantı var ? ayrıca luffy neden shanksa düşman olacak ?
Shanks'in gemisi ve kızıl saçlı olması viking teması; aynı şekilde devler de viking temasına sahip. Bu yüzden Shanks'in adalarından birinin Elbaf olduğu düşünülür.

Shanks'in savaşı durdururken Sengoku'nun ve Hükümetle görüştüğü zaman 5 ihtiyarın dediği şey "sen olduğun için" lafı insanları işkillendiriyor. Ayrıca şimdi lastik meyvesinin özel çıkması ve yıllar önce çalınması ve Shanks'in bir ara sahip olması hepsi tasadüf değil gibi bir izlenim veriyor.

Bunun dışında bu görüşü kuvvetlendiren kendi fikirlerimi de yazayım:
Shanks, Roger OP'u bulup döndükten sonra ona sarılıp bir şey soruyor(Oden günlüğünde bu olaydan bahsediyor) ne sorduğu bilinmiyor ama akabinde ağlıyor. Bence Roger'ın hastalığında Shanks'in payı var ve Roger'a bunu bilip bilmediğini sordu.
Shanks'in paltosu 5 ihtiyarın paltosuna benziyor, bence Shanks iki miras aldı, biri hükümetle ilişkili olan babasının paltosu, öbürü şapka. Roger'a ihanet ettiği için şapka mirasını onu hak etiğini düşündüğü Luffy'e devretti.
 
Şimdi Toki'nin, önceki Joy Boy'un nakaması olduğu kesinleşti diyebilir miyiz? Kadın kayıp yüzyıldan geliyor, yana döne Wano'yu arıyor ve 20 yıl sonrası için planı başlatıyor.

Burada belli olan birkaç şey var;
1- Toki verilen bir emri takip ediyor
2- 20 yıl sonra Joy Boy'un ortaya çıkacağını biliyor
3- Önceki Joy Boy, yeni Joy Boy'un ortaya çıkacağı tarihi biliyor. Sözlerini ona göre veriyor, planlarını ona göre yapıyor.
4- Laugh Tale'e ulaşan Roger ve tayfası da yeni Joy Boy'un ortaya çıkacağı zamanı biliyor

Kim veriyor aga bu bilgileri bunlara? Nasıl bir bilim kurgunun içine düştük? Daha 10-15 yıl önce gemi yanıyor diye ağlıyorduk biz bu seride.

Şu ana kadar hikayede kayıp tarihi bilenler ve bu arka tarafta dönen devasa plana dahil olabilecek isimler;
Clover (öldü), Marangoz Tom, Roger tayfası, WB, Oden, Toki, Enel, Imu, Gorosei, Shanks, Kaido, King, Zunesha, Dragon (muhtemelen).
Kaido biliyor ama Linlin bilmiyor, bu da garip. Üstelik Kaido hala harıl harıl silah üretmekten bahsediyor, son savaşın gelişinden haberdar.

Sea Forest'taki kitabede Joy Boy sözünü tutamadığını ama elbet gerçekleştireceğini söylüyor. Yani önceki Joy Boy ölse bile görevinin bitmeyeceğinden haberdar. Bu biraz reenkarne olmak gibi değil de zaten aynı kişi gibi. 800 yıl sonra tekrar ortaya çıkabileceğini bilmesinin mantıklı bir sebebi varsa, o zaman Roger'ın da "ben ölmeyeceğim ortak" cümlesinin altındaki anlamın, iradesinin yaşayacağı değil de gerçekten ölmeyeceği şeklinde çıkması mümkün. Oda bize bir edo tensei replikası göstermez. Bunun altında o kadar kompleks bir şey çıkacak ki Oda bile kendisi "umarım bunu düzgünce çizmeyi başarabilirim, beni destekleyin" diyor.
 
Ne yapıonuz yonkou seviyesi kaidonun bir başka yonkou tarafından kolayca yenilmesi sonucu yolumuza biz de joy boy olarak devam ederizi mi tartışıyorsunuz :p Bu lafı ben Zoro ölüp ryuma olarak geri gelirse yerim :p Dua edeyim de gelmesin :D
 
Oden gibi canavarımsı bir samuray bir daha gelmeyecek... Zoro yükleniyor... Belki de Ryuma olarak.. İster misiniz serinin devamında Luffynin bedeninde joy boy, zoronun bedeninde ryuma ile devam edelim :D
 
ben shanks'ın luffy ile dövüşeceğini sanmıyorum. shanks ve luffy tayfası beraber karasakal'a karşı savaşabilirler. luffy muhtemelen devre dışı kalır. shanks luffy'i kurtarırken ölür. luffy intikamını karasakalı öldürerek alır. sonra da bir şekilde dünya hükümetini devirme savaşı başlar.
Bizimki yaşasın diye kaç kişinin soyu kurudu be kral ol da bi düş milletin yakasından artık perişan oldu herkes
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık