Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Ryuma kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır. Ama Wano’yu Korsanlar/Soylular almış deyip, tekrar savaşır.”…:a: skkssk
Benden sonra kılıca tövbe mi ettinizde bir kertenkeleyi kesemedeniz diye önce wano halkını kılıçtan geçirir sonrada sinek ısırığı kadar iz bırakandan korkuyormuşsun şimdi sana asıl korkman gerekeni göstereyim der , amacı kalıcı yara izi bırakmakken yanlışlıkla kelleyi alır, sonrada keşke %20 gücümle değilde daha az güçle vursaydım öldürdük adamı der.
 
Bilen birisi varsa yazabilir mi? Wano'daki gülücük meyvesi kasıtlı olarak üretilen bir meyve miydi yoksa başka bir amaç için üretilmeye çalışılırken ortaya çıkan defolu meyvelerden mi? Öyleyse acaba JoyBoy meyvesi üretilmeye çalışırken mi gülücük meyvesi ortaya çıktı?
Meyvelerin yan etkisinden biri. Kiminde hiçbir belirti olmuyor, kimi gülüyor, kimi yeteneğe sahip olup gülüyor ve kimi ise sadece yeteneğe sahip oluyordu yanılmıyorsam 4 grup vardı böyle. Fakat belki senin yazdığının üzerinden bir şey yazarsam Nika ile bir bağlantısı olabilir. Belki meyvenin özü Nika(ki sanırım gülücük anlamına da geliyormuş) olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık