Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido luffye sen joyboy değilsin derken joy boyun tekrar geleceğini öğrenmiş olmali luffy'nin içinde yatan güç joy boyun iradesi olabilir D.lerin miras bıraktığı güç mihawkin herkesi yanına cekebiliyor demesi içinde yıllardır yatan gücü zaten biliyorduk ufak ufak bilgiler geçiyordu son olarak herşeyin sesini duyması deniz canavarlarinin joyboyun gelişini beklemeleri oda bunu uzun zamana yaydı wanoda patlak verdi tek meyve özelliği olmayabilir baykin haldeyken denizin icinden momoyla konusabilmesi sonunda çıktı ortaya davullara çalmaya başladı diyorsa joyboyu bekleyen beklemekte olan birsuru yaratık olabilir onlar işaretleri görmüş olabilir bir sürü teori geliyor insanın aklına.
 
Bence çok iyi bölüm ya. Güç seviyesini bile kurtardı bu bölüm Luffy tek yedikten sonra 3 5 günde Kaido seviyesi olamamış oldu. Hem şu seçilmiş cocuk mesihlik muhabbetine bağladı. Kaido en efsane adam serideki bir kaç falsosu dışında tam düşman düşman oğlu bir karakter. Aşağı indiğinde söylediği laflar bile bunu kanıtlıyor. Bu lastik meyvesinde joyboyun ruhu var kullanıcı ölünce onu ele geçiriyor falanda olabilir. Luffynin karakterinde ötürü devreye falan girmiştir. Her kullanıca da bedene gelmiyodur da Luffy gibi birinde dönmüştür gibi bir açıklama falan olabilir. Saçları Nika gibi dalgalanıyor bir ilginç güç gelicek belliki. Bu meyveler ruhlu falan şeyler oldukları için direk fantastik bu devrin olayı olarak kalmaya devam edecek gibi geliyor. İnsan yapımı falan çıkmıcak korktuğum şey olmucak gibi geldi bana bakalım, Güzel bölüm her açıdan.

Edit: Bu arada adam dönünce müzik falan çaldırıyor. Davul seslerini duyuyorum falan diyor fil reyiz. Orası hoşuma gitmedi. :( Ne alaka müzik falan duyuyor anlamsız.
 
Öyle böyle şöyle baya eleştirdik ama genede fena hyplandım ya.. "that man smiles quietly" yazıyor ya.. Harbiden çok acayip güçlü ve karizmatik birini görebiliriz 🤩
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık