Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaucuk oldugunu farzedelim. Logia veya special

- logia savunması darbe almayacak
- uyanış yeri bal gibi yapışkan yapacak rakip yürüyemeyecek kendisi uyanış yaptığı yerde rahat gezecek.
- sıcaklığa aşırı dayanıklıdır.
- mükemmel gerilme ve sertleşme king kong düz yumruk olduğu farzet.
- vb.

Kod:
KAUÇUK NEDİR?
Kauçuk, bazı tropikal bitkilerin özsuyundan (lateks) ya da petrol ve doğal gazdan imal edilen esnek bir maddedir.Ağaçların özsuyundan elde edilen türe doğal kauçuk, petrol ürünlerinden elde edilen türe ise sentetik kauçuk denir. Her iki tür de çok yönlü maddelerdir. Kauçuktan yapılan eşyalar genellikle lastik olarak adlandırılı
İyi de mochi de aynı şekilde yapışkan bir malzeme ve logiadan darbe almaması lazım onun da ne kadar esnek ve yeri gelince sertleştiğini gördük ki bunların hepsi oldu diyelim .Haki K hakisi diye birşey var meyvelerin yeni dünyada haki karşısında ne kadar pasif kaldığını gördük. Bu dediklerin olsa bile bu aşırı şaşırılacak bişey değil. Öyle olursa fazla zorlama olur. Bana göre boneyin karasakalın meyvesi bile daha şaşırtıcı ve potansiyel barındırıyor ki boney ve benzeri meyvelere haki de etki etmiyor bilginize
 
Şimdi şöyle bir şey geldi aklıma ama birkaç kırık nokta var. Rayleogh acaba eğitimde Luffy'ye Nika'dan vs bahsetmiş olabilir mi? Bahsedip belki uyanış demeden meyvelerin en etkili hallerinden bahsetmiştir, Nika'da bahsedip ondan örnek vermiştir. Hatta belki bu meyve öncedrn onundu vs muhanbeti geçmiştir, Luffy de son panelde bu güce ulaşınca onu ve Rayleigh'in dediklerini anımsayıp gülmüştür. Ama buradaki tezat da başka uyanışları görünce şaşırması oluyor. Bunları öğrenmiş/duymuş olsa o kadar şaşırmazdı görünce.

File gelince de Luffy belki onla konuşmuştur, Luffy ona isteklerinden bahsedince onu Joy Boy sanmıştır veya nasıl ki Luffy konuştuğu zaman insanlar onu Roger'a benzettiyse fil de öyle benzetmiş ve öyle demiştir.

Çok tezat durumlar var dediklerimde farkındayım ama reenkarne olayının olmaması için kafamda kuruyorum. Gönül bu ister ne yapalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık