Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu şekilde güzel olabilirdi gerçekten, ancak bizim Luffy tüm bu olayı kurgulayacak kadar zeki mi emin değilim...
Aslına bakarsan Luffy ve Balık Adam Prensesi birbirlerine bir söz veriyorlar, biliyoruz ki aynı söz yüz yıllar önce yine verilmiş ve tutulamamış(veya aslında yüzyıllar önce verilmedi, günümüzde verildi ancak Luffy bu mesajı geçmişte taşlara kazıttığı için biz bu mesajın yüzyıllar önce verildiğini sanıyoruz) dediğin gibi bir durum söz konusu olursa eğer Luffy Balık Adam ırkına bu mesajı bırakan kişi olabilir, aynı şekilde gök yüzü adasına da gidebilir, aynı şekilde Zunesha'ya emri veren de Luffy olabilir tanıdık bir ses duydum o sesi biliyorum demesinin sebebi Luffy'nin sesini duyması olabilir, normalde Luffy'yi duyamıyordu Zunesha sadece Momo'yu duyuyordu bu Joy Boy olayına kadar, Luffy'nin Zunesha'yı tanımıyor olmasının sebebi henüz tanışmıyor olmaları olabilir, Joy Boy lakabının verilmesinin sebebi Luffy'nin gerçekten neşeli ve her durumda gülüşünü koruyor olmasından ötürü olabilir, Luffy şuan bile halkları/krallıkları özgür bırakan birisi aynı şeyi dediğin gibi geçmişte de yapabilir ve yapabilirse eğer insanlara özgürlük getiren birisi olarak anılması kaçınılmaz olur, Zunesha'nın duygduğu "özgürlük davullarının sesi"ni bilmesinin bir sebebi de Joy Boy'un namakası olması olduğundan ötürü olabilir, dediğin gibi Luffy geçmişe giderse ve Zunesha ile nakama olurlarsa bir çok şey aslında mantığa oturuyor.
Zaman yolculuğu ve paralel evrenlerin olduğu hikayelerde gerçekten olaylar bambaşka bir hal alabiliyor.
Luffy geçmişe giderek yazıtların yazılmasına da bir şekilde sebep olmuş olabilir. Böyle bir senaryo düzgün işlenirse serideki birçok şeyi açıklar. Tek korkum, zaman yolculuğunun içene girdiği serilerin çok azının sıvamadan bunu işleyebilmiş olması. Oda da Toki ile bir şekilde zaman yolculuğunu seriye soktu. Bakalım nasıl olacak.
 
Luffy, Zoro ve Sanji üçü de baygın bir halde.

İster misiniz...

Luffy <--> Joy Boy

Zoro <--> Ryuma

Sanji <--> Nika

Reenkarnasyonu olsun?
 
Luffy, Zoro ve Sanji üçü de baygın bir halde.

İster misiniz...

Luffy <--> Joy Boy

Zoro <--> Ryuma

Sanji <--> Nika

Reenkarnasyonu olsun?
istemem ama bence seri sonu cikarsa da sasirmam. luffy bu bolum joy boy yapacak umarim reenkarne olmaz. bu arcta ayni zamanda zoro’yu da ryumaya ne kadar benziyor diye dedeye soylettiler yani bilemiyorum altan.
 
Spoiler ve bu görsel beni aşırı meraklandırdı açıkçası. Joyboy'un geri gelmesi veyahut birini hayata geri döndürmesi gibi bir durum söz konusuysa Roger'ın donanmaya bilerek teslim olması da açıklanabilir. Belki bu durumu öğrenmişti Roger ve zamanı geldiğinde o da yeniden hayata döndürülecektir bir şekilde. Heyecanlanmaya başlıyorum.
 
Tekrar baştan bakan olur mu bilmem de bakarken hissedilen o duygular bu olaylar ile birlikte tamamen ölüyor bence.

Zamanın da korsanlık yolu diye izlediğimiz şeyler Peygamber'lik yoluna döndü.

Serinin ruhunu da öldürdü artık E.oda bence.

Luffy düşmanının ayağını yıkarsa tam peygamberlik alameti.
Death Note un animesinde filler bir bölüm vardı. Orada da ıslak ayak kurulanıyordu. Japonlar seviyor böyle Isa göndermelerini
 
Oda'nın en büyük şansı kitlesi, herifin Charles Manson gibi kitlesi var. Ne Kubo'nun ne de Kishi'nin böyle bir kitlesi yoktu. Daha ufak şeylerden ötürü senelerce itin bir tarafına sokuldu bu ikisi. Şimdi bundan 10-12 sene önce Naruto'da eleştiridiğimiz şeyler Op'ta çıkmaya başlayınca; ''eleştirmeyin, anlamadınız mı'' deniliyor. Hatta Twitter'da Reddit'te falan Goda diye yükseliyorlar. Bu kitlesiyle Oda'nın sırtı yere gelmez.
Sonraki 2-3 arcta açıklayacağın şeyleri küçük şeylerle, kapak çizimleriyle önceden belli et. 20 yıl gizem kasıp önemli şeyleri açıklama. Sonra millet Goda desin. Akıllı adam.
 
Zamanında Naruto daha iyi diyenlere gülüyordum, şimdi Fairy Tail daha iyi dese biri, neden olmasın derim :bilmem:


Bu ifaden bana biraz abartılı geldi. Naruto da ters mıknatıslanma yapan ikinci bir Naruto daha çıkmıştı hatırlarsan. Sarılmalar, ortada buluşmalar falan. Sır kapısı bölümleri vardı Naruto da.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık