Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm efsane gerçekten. Luffy'nin uyanış yapmasını bekliyordum iyi de oldu. Joy Boy meselesine de sonunda giriş yaptık. Bunu zaten bekliyorduk, bazı arkadaşların yorumlarına şaştım kaldım. Yani konunun Joy Boy'a bağlanmasına Luffy'nin seçilmiş kişi olmasına şaşırmışlar. Arkadaşlar One Piece kadar Hristiyanlığın sembolü olan haçın gözümüze bu kadar sokulduğu Başka bir seri ben görmedim. Bu seride Mesih yani seçilmiş kişi meselesine bağlanacağı taaa serinin en başından belliydi zaten. Luffy'nin böyle güçlenmesine hiç üzülmedim çünkü seri içinde bu kadar kısa sürede bu kadar gelişim zaten mantıksız ama en azından Luffy'nin gelişimi bir mantık çerçevesine oturuyor. Burada Luffy fanlarının üzülmesini gerektirecek bir durum yoktur. Zaten aldığı güçlendirmeleri en mantıklı şekilde alan kişi de Luffy'dir.

Zoro'cu arkadaşların Luffy'nin yenilmesine ve sonra uyanış açıp Joyboy olmasına şaşırmasını ve dalga geçmesini de anlamak mümkün değil. Daha 50 bölüm önce Apoo'yu durdurabilmek için Drake ile birlikte saldırıyordu ikiye bir. Zoro'nun aldığı güçlendirme Wano'daki en absürd güçlendirmedir. Sanji'ninki mantıklı, Law ve Kid'in ki de Zoro'ya göre mantıklıydı.

Neyse bölüme dönersek Luffy haftaya yani 1044. Bölümde fena girecek Kaido'ya. Bakalım uyanışın gücüyle Luffy neler yapacak. Law'ın uyanışı en havalı uyanıştı. Luffy'nin uyanışı öyle bir uyanış olmalı ki Law'ı gölgede bırakmalı.
 
Türk katili sömürge valisine sahip çıkma :(
Adamın derdi bile yoktu kimseyle be. Bir görevi vardı onu yapmaya çalışıyordu. Gelip millet saldırıyor bu adamlara . Ne yapsınlar yani. Dövüşmesinler mi ? :(

Kanka Izou 2v1.Drake’e parmak.Luffy’e yaptığı maydonuzluk.Robin’e salça olma çabası.Yani daha ne kötülük yapsın.
İzou ve Drake olayında dövüşmeyi seçen karşı taraftı. Bu adamlar dövüşmeyi isteyen taraf değildi. Robin ve Luffy olayı ise görevleri yani. Yaşlılara kız bu görevi verdikleri için. Görev adamı bunlar. :/
 
Üzgünüm ama Luffy biraz çevrim dışı kalmak zorunda, Joy Boy reis sahneye çıkıyor @YonToryu
Üzdün, Joy Boy ancak Luffy gibi güçlü birinin bedeninde hayat bulabileceğini anlamış ve o yüzden reenkarne olmuştur. Yani baktı ortada dolanan Yonkou'lar, Shichibukai'ler ve en kötü jenerasyon üyeleri içinde bir tek Luffy'de o potansiyeli görmüş.

Gerisi mi?


Tırrrrtttttt :ehe:
 
Açıkcası lastik veya kauçuk her ne derseniz diyin bu maddenin akışkan olması, uzaması, esnemesi ve sertleşmesi gibi durumları gayet doğal.

Aslına bakarsan bu madde tam bir Venom... Ama akışkan muhabbetinden bu çıkmayacaktır.

Umuyorum ki bizim oğlanı Goku gibi birşey yapmaz. Kalkıp da Goku'ya bağlarsa büyük s.çar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık