Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu meyve uyanışı normalde ilk uyandırıldığında çok enerji harcaması gereken bir şey olmalı. Öyle söylendi, Luffy'nin tüm enerjisi bitti kalkması mantıksız olur. Yani vücudunu gerçekten de birileri devralmış olabilir.
Ben de omdan bahsettim. Yoksa fil neden ilk başta filin sırtındaki adaya gittiğinde anlamadı onun Joy Boy olduğunu da şimdi anladı? Oda iyice sıvadı olayı.

Edit: Kid ve Law da Luffy orada sırıtmasına rağmen yenildiğini hissettiler varlığını hissedemediler. Bunları da düşününce mantıklı.
 
Sıkıntı şu ki Kaido'nun elindeki alet öldürmeye yaramıyor. Sadece bayıltmaya yarıyor. Kaido da bunun bilincinde, öldürmek istediği zaman kılıç, tabanca vs kullanıyor. İçten içe ölmemesini istese bile öleceğini düşünmesi yine de saçma. Çünkü ölme ihtimali olan bir durumda bile bırakmamış. Tabi bölüm açıklanınca kılıç falan soktuğunu görürsek o ayrı.
Kaido, Luffy adadan düşerken de kesin öldüğünü düşünmemesine rağmen savaşı bitirmek için aynı sözleri kullanmıştı. Yani Luffy öldü dese bile Luffy kesin öldü diye düşünüyor manası çıkarma. Amacı savaşı bitirmek ve onun tarafındakileri buna inandırmak. Ha kendisi kesin öldüğüne inanırsa saçma olur bence de ama en fazla ayağa kalkmasına şaşırır, ölmemesine değil.
 
Law-kid bu seviyelere yeni çıktı ve karşılarında yonkou vardı. Yorulmaları gayet normal bence. En başta tam güçte vs olsa bm karşısında bu derece yorulmaya bilirler. Tabi bm nin salaklıklarını hesaba katar isek :D
Yorulmalarına değil lafım ya öyle bir konuşma geçti ya. Daha alışamadım güçten hızlı düşürüyor, benzeri bir konuşma vardı uyanış için.
 
Beyler fark edeniniz oldu mu bilmiyorum ama Luffy'nin şapkasıdaki sıvılaşan kısmı havaya doğru uçuyor.Yani bildiğimiz bir reçine veya herhangi bir madde olsaydı havaya doğru uçmayacak zemine akacaktı.Burada tam tersi olmuş.

Burada şunu sorgulamak lazım bu sıvı neden havaya doğru hareket ediyor?

Sanki Luffy'nin meyvesinin maddesi öz yoğunluğu havanınkınden daha az.Ki havaya karışabiliyor

Peki ben bir soru sorayım:


Hangi madde;


  1. Hem yıldırıma karşı dayanıklı olacak,
  2. Hem sıvı özelliği gösterecek,
  3. Hem uzayabilecek ve
  4. Yoğunluğu havadan az olacak? 🤔🤔🤔
 
Bu mevzu aşırı saçma hatırlatma ya :) Benim demek istediğim Croco kanca sokup bırakmıştı, Robin yardım etmişti. Croco kurutmuştu, gökten su düştü. Her iki galibiyetinde de normal şartlarda ölmesi gereken bir durumda bırakmıştı. Kaido öyle kafaya sopa vurup bıraktıysa saçma olur.
Oda'nın seriye yerleştirdiği mekanikler de saçma aslında. Başka serilerde Kaido gibi über adamlar sopayla çıplak elle falan vurduğunda düşmanı yarıp geçer normalde. OP'a gelince küçük bir veledin çakıyla kalbe saplayıp öldürebileceği adamları en güçlü yaratık son güçte abansa bile öldüremiyor. Olaya gel :ehe:
 
Bence geriye bir WG kaldı, Luffy'nin arkasındaki adamları düşününce Teach ve tayfası da adil şartlarda sıkıntı olamaz bizimkilere artık. Onigashima'daki savaştan çok çok daha rahat kazanır bizimkiler.
Bence de öyle ama yani o zaman hiç rakip kalmıyor yani bir anlamda seri bitiyor ama bitmiyor da yani kaido'yu şimdi yendirmesi kötü oldu bence daha serinin sonunda olması lazımdı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 63)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık