Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı şu ki Kaido'nun elindeki alet öldürmeye yaramıyor. Sadece bayıltmaya yarıyor. Kaido da bunun bilincinde, öldürmek istediği zaman kılıç, tabanca vs kullanıyor. İçten içe ölmemesini istese bile öleceğini düşünmesi yine de saçma. Çünkü ölme ihtimali olan bir durumda bile bırakmamış. Tabi bölüm açıklanınca kılıç falan soktuğunu görürsek o ayrı.
Luffynin daha kafası ezildi Zero kaçmadan yakalayayım demiştir belki.
 
Şu ana kadar gördüğümüz tüm meyve uyanış sahiplerinde kral haki kullanma becerisi vardı. Bunun istisnası sadece law oldu yanlış hatırlamıyorsam. O da bir D. olduğu için midir yoksa meyve ile mi alakalıdır yoksa meyvenin geçmişte birileri tarafından uyandırılması ile mi alakalıdır bilemiyorum. Fakat bu vesileyle artık ciddi bilgilere daha çabuk erişeceğiz gibi duruyor
 
bu erime olayı neden kaynaklı acaba hani joy boy uyanışı tamamda. aklıma gelen şeyler;
1) ismi değiştirilmiş meyvenin tarhte ilkkez uyanacak olması mı (lastik meyvesi olarak bildiğimiz)
2) hasır şapka olayının giziminden şapkayla alakalı bi power up mı (sonuçta her şeyi öğrenen roger shanksa şapkayı verip kulagına bir şeyler fısıldamamıştır)
3) D. olayıyla ilgli
4)yoksa hepsi birdden mi. yani lastik meyvesi ve hasır şapkanın D. isimli birinde bir olması mı tetikledi. (bu 3 ü bir araya gelince meyve uyanıp joy boyun iradesi uyanıcak vs vs gibi.)
 
O her meyve icin gercerli dağil bence dof ve kata istediği gibi kullanıyodu enerji sorunu yaşamadan
Aksine enerji sorunu yaşamadan kullanılıyor olsa en baştan kendilerini sınırlamadan kullanarak savaşırlardı ama gördük ki istisnasız bütün uyanış kullanan karakterler uyanış kullanmaktan gerekmedikçe kaçındı. Çünkü fazla enerji gerektiren bir güç. Ben de mantıken Luffy'nin uyanış gerçekleştirse bile enerjisini yenilemeden savaşmasını mantıklı bulmuyordum ama mantıklı olmasa da böyle olmasını bekliyordum.
 
-Kılıçla öldürmek mi? Kaido sakalımı bile kesemez :a:
Bu mevzu aşırı saçma hatırlatma ya :) Benim demek istediğim Croco kanca sokup bırakmıştı, Robin yardım etmişti. Croco kurutmuştu, gökten su düştü. Her iki galibiyetinde de normal şartlarda ölmesi gereken bir durumda bırakmıştı. Kaido öyle kafaya sopa vurup bıraktıysa saçma olur.
 
Tamam işte hiçbiri konuşamadı neden? Çünkü her şeyin sesini duyma özelliği Luffy Momo Oden ve Rogerdan başkasında görmedik ve bunlar arasında meyve yiyenler kim Luffy ve Momo yani sadece bu iki kişi meyvesiyle konuşabilmesi gayet normal ama Momonunki yapay olduğu için ruhu yok meyvenin o yüzden uyandırabilir mi bilemem.
Olabilir de bana absürt geldi meyve ile konuşma. Meyveleri çözmüş vegapunk o zaman oturup çay içiyordur adam istediğini yapıyor. Ya da BB hem bilgiliydi hem ava çıkıyor meyvesi zaten tam zıt güç. Dediğin gibi yazar meyve ile konuştu da diyebilir artık her şey beklenir sadece bana absürt geldi OP için...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 84)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık