Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş eşit bir şekilde gidiyordu? Luffy bayılacağını söyledi açık şekilde bir saldırı yapıp eşit filan gitmiyordu. Eşit olsa zaten en azından kral hakiyi öğrendikten sonra full bir şekilde dövüşmesi lazımdı Kaido ile onu yenene kadar. Cp ajanının Kaido'yu tuttuğu bir senaryoyu hayal et Kaido bayılır mıydı? Daha 5 10 saniye önce direk aynı saldırıyı yedi aynı derece saldırılardan kaç tane yedi hiç sanmıyorum bayılacağını. Luffy'i tuttu adam Kaido öldürdü hükümet de daha kolay hedefi kaldırmış oldu. Hiç bulaşmasa bile Cp saldırıları tokuşturup bayılıp gidicekti Luffy şimdi direk ölüp gitti.
Evet eşit gidiyordu ? Bayılabilirdi neden bayılmasın ? Dövüş zaten zirvesine ve sonuna doğru gidiyordu ama Luffy'e hamle yapma fırsatı verilmedi.Yani eşitliği CP0 ajanı bozmuş oluyor zaten Kaido'da adil bir dövüş kazandığını düşünmüyor olacak ki o surat ifadesini gösteriyor.Bir de bölümün başlığı var tabii.
 
Bu mochi, şuan Luffy'ninki de mochi gibi akışkan, o yüzden erime var diyorlar zaten. Lastiğe pek benzemiyor şu haliyle ama lastik de olabilir tabii.
Şu resim daha iyi anlatır sanırım .Burada Katakurinin yaptığının mochi ile alakası yok tamamen uyanışla alakası var.Bu hareket aynı Dofun evleri tele çevirmesi ile aynı mantık

 
East blue’da hayalleri olan, azimle ve çabayla ilerleyen sıradan köylü çocuklarıydı bunlar. Geldiğimiz noktaya bak.
Daha güzel özetlenemezdi sanırım, reenkarnasyon çıkarsa ciddi derecede soğuyacağım 12 senemi verdiğim seriden.
Aynen, en meşhur denizcinin torunu, en büyük suçlunun oğlu, gizemli D. ismine sahip, bir Yonko'nun manevi evladı ve korsanlar kralının şapkasını takan köylü Luffy.

İnsanların seride daha önce verilen bilgileri umursamadığını düşünüyorum artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık