Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba JoyBoy'un meyve uyanışı reenkarne mi? Belki de o meyvenin uyanışı bu şekildedir ve beklenen JoyBoy Luffy'nin vücudunda reenkarne olmuştur.
 
Zunesha'nın uyanması ve Wano'ya gelmesi Joyboy'un geldiğine mi işaretti acaba. Dünya hükümeti oradan mı anladı, nereden anladı meyveyi? Luffy hep biliniyordu, meyvesi ile beraber. Yoksa sadece İm'in emri üzerine mi?
 
Bir şey aklıma takıldı. O meyve Luffy'nin meyvesiyse bu ihtiyarlar neye göre lastik meyvesinin o meyve olduğunu anladılar. Hani bir şey de görmediler gören de yoktu. Sadece ellerinde Zunisa'nın geldiğine yönelik bir bilgi vardı, meyve ve Zunisha'nın ne gibi bir bağlantısı var ki?
Zunishanın geldiği bilgisi sonraki muhabbet değil mi? Bu konu öncesinde konuşuluyordu. Shanks ın uyardığı korsan luffy olabilir ama uyanışla ilgili bir şey bilmiyor. Bu yüzden aklıma doflamingo geldi. İlk Mingo fark etmişti meyvenin doğasına aykırı davranışını. Belki bilgiyi ondan almışlardır
 
Lucci'den güçlüdür diyordum bu herif ama Lucci bundan güçlü çıkacak kesin artık.
Yalnız bu adam arkadan hain bir saldırıyla ölümcül şekilde yaralandı ve bunun üzerine Luffy'i kaybetsin diye tutarken sağ kolunu da kaybetti. Tek kollu ve yarı ölü halde Kaido karşısında daha ne yapılması bekleniyordu ki, kaybedeceği kesindi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık