Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ne yaptın çok kızdırdılar seni çok gerçekten oda bu işi biliyor aşağa indirmesi çok güzel oldu joyboyun sesi duyuldu diyor luffy denizdeyken konuşuyordu momoyla kesin ordan duydu.
 
Luffy uyanış meyvesi tamda düşündüğüm gibi etrafındaki nesneleri lastiğe dönüştüryor. Zaten başka bir şey de beklenemezdi. O yumuşamış akar gibi şey Luffynin etrafındaki moloz parçaları . Artık Katakuri tarzı bir dönüş yeteneği kazandı Luffy ...

 
Oda'nın en sevdiği 3.panel Skypieada davullar ile dans etme sahnesi ve zunesha davul duyuyor.
Oda'nın en sevdiği 2.panel ise Robin Sabodyde reçineye çok cıvık diyip Usopp'a sürüyor bir insan neden bu paneli 2. olarak sever ki onca panel arasından. Luffy'nin meyvesi reçine mi acaba ve bu bölümde cıvıklaştığını göreceğiz.
Oda'nın en sevdiği 1. panel ise burası önemli WANOYA GİRDİĞİMİZ PANEL ve şu an hâla wanoda olup bu 3 panelin bir şekilde birleştiğini okuyoruz. Çok garip.
 
Arkadaşlar kaidoyu başka kim yenebilirdi shank mı gelip yeneçekti kid ve law zaten adamlar yorulmak yok ayağa kalkmışlar onlarmı yensin soruyorum Bak luffy kaidoyu öyle bir zorlarki ikiside eşit kalır kaido pes eder buna hiç bir şey demem ama luffy yenilirse wanoda kimse kaidoyu yenemez .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık