Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan gücü buldu, Raftelde motivasyonu bulacak heralde.
Bu adamın dünya hükümeti ile kavga etmesi için tarih okuması gerekmiyor ki yani o bir motivasyon aracı olamaz bence. Luffy görmediği bir şeye hayatta ilgi duyacak biri değil. Zaten o yüzden de devrimci falan olamaz. Hep bir boşluk vardı benim açımdan o konuda. Muhtemelen bu savaştan sonra sabo ile ilgili bir şeyler çıkar da bahane olur

Çok özgün bir çözüm bulmuş...gerçekten efsane bir mangaka...:ehe:

Yani... şöyle ki ne olursa olsun... bu adam her şeyi başaracak. Ve biz bunu önce başrol olduğu için biliyorduk... Yani Luffy'nin ne olursa olsun başaracağını çünkü ana karakter... ama şu an seri içinde de bilinecek gibi bir şey... :D
Başarmak için tanrı olmak mı gerekiyordu yani :D tanrıların doğal düşmanı tanrı :D
 
Senelerdir korktuğum şey başımıza geldi, senin yazacağın hikayeyi:
Ohh Nika'dan da koyy kutsaldan da koy orama burama ohh Joy Boy da koy.
One Piece = Luffy işte. Evrende ne varsa ekle tek parça olsun. :) Dede Garp, Baba Dragon, Kardeş Ace, 3 tip en uç haki, en uç meyve, Joy Boy, Nika yeni skill gelirse onlardan da ekle. :)

Ulan dalga geçiyorduk da harbi joyboy gelmiş... Gerçek olunca komik değil. Luffy dediğimiz karakter sırf macerayı yaşamak için Rayli'ye atar gider yapmış kişi. One piece ne olduğunu öğrenmemek yaşamak için... Üzdü lan harbi.
Rayleigh, Ace ölürken şarap içiyordu, yardıma gitmedi diye karaktersiz diyorduk, meğer daha betermiş, Luffy'e Joy Boy olduğunu söylememiş çakal. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık