Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'yu nasıl öldüreceğini bilmeyen adamın bulduğu çözüme bak. :artiz:
Çok özgün bir çözüm bulmuş...gerçekten efsane bir mangaka...:ehe:
Şimdi benim anlamadığım rafteli bulmak gereksiz değil mi artık :D
Yani... şöyle ki ne olursa olsun... bu adam her şeyi başaracak. Ve biz bunu önce başrol olduğu için biliyorduk... Yani Luffy'nin ne olursa olsun başaracağını çünkü ana karakter... ama şu an seri içinde de bilinecek gibi bir şey... :D
 
La gardaş bu soda bunadı mı noldu? 2 ay önce başlamıştık, artık dalgasına vuruyorduk "lutfu nika çıkacak" diyerekten ama hakkaten oldu ha.. Aslında KF olarak bence boşa okuyoruz seriyi, bir divan kurulsun 10 kişilik bir ekip otursun serinin geri kalan kısmına bir senaryo ücretsin, hepsi tutmasa %90 tutar gibi boş yere okumayalım 3-5 sene daha.
 
Seri bir anda gözümden düştü. Umarım olayı reenkarnasyondan başka bir şeye çeker. Yoksa daha okuyasım bile gelmez. Sen 25 yıldır seri yaz, ana karakter reenkarne çıksın. Yeminle saçmalık. Bölümü bir görelim, belki benim için son bölüm okuyuşum olur.
 
İradenin mirasçıya ulaşması mı yoksa doğrudan reenkarnasyon mu olacak, bu ayrım önemli. Reenkarnasyon işine giderse güzelim hikaye hiç edilecek. Ama sonunda beklenen özellikte biri ortaya çıktı ve d.nin iradesini devraldı durumu olursa o başka. Seçilmiş adam her yerde var ama seçilmiş adamın birden Luffy gibi bunca zaman işlenen birinin içinden kendine yer bulup başka biri gibi çıkması ya da sanki başka birine dönüştürmesi işin rengini değiştirir.
İlk seçenek olursa zaten meyve sahibini seçer ilk defa söylenen bir söz değil seri için. Onun üzerinden bir nebze toparlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık