Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkide iner? Neden inmedi yamato o zaman? Luffy tek yiyor diye herkes tek yiyecek değil.
Süreye baksak ne kadar süredir karşılaşıyorlar? Acaba Luffy ne kadar darbe yedi biliyor muyuz? Hanidir dövüşüyor bu ikili bakışmıyorlar tabii ki. Zoro seviyorsunuz diye boş şekilde Luffy'i gömmeye çalışmayın lütfen.
 
Luffy aslında çok şanslı Eğer CP0 patronu araya girmeseydi Luffy büyük ihtimalle yine yenilecekti.Ve Luffy nin kellesini alıp diğerlerine gösterecekti bunu yapmadan vazgeçmeyeckelerini bildiği için bunları söylemişti Kaido geçmiş bölümde.

Ancak oden deki olayın aynısı olunca duygu karmasasina girdi.Buyuk ihtimallede CP0 hayatınin hatasını yaptığını anliyacak ama balyozu yinede yiyecek



Aslında bakarsak Kral haki ekleme olayını öğrense ve bunu G4 moduna eklese bile yetmediğini apaçık göstermiş oldu bize Oda.

Muhtemelen ilerde Lastik meyvesinin başka bir adı ortaya çıkıcak.Bunu şuanda bilenler Gorosei ve 800 yıllik fil Zunisha Luffy ile iletişim kurabilirse meyvesinin asıl gücü hakkında bilgi edinebilir belki farklı kullanım yolu ile G5 geliştirebilir.


Ama hakisi bittiği ve çok kötü yaralandığı için en az 10 dk yerde bekleyecek.Bu sırada tabi Kaido aşağıya inip ortalığı talan edicek.
Bir bakıma heyecanli olacaktir.Oradaki gerilimi iyi yansıtabilirse süper olur.Suan aşağıda onunla savaşabilecek çok az kişi var.Yamato, Jinbei, Franky, Denjiro ,Marco, killer vs.


CP0 patronunu takdir ettim yaralı olduğu halde görevini yinede yaptı.Drake kıskanmasıda muhtemelen kafasına göre hareket edebilmesi.Ama işinin bittiğini Gorosei öğrenince ne yapacaklar bakalım
 
Bu arada kaido tam bir aptal, luffy'yi neden öldürmediğnin biri bana izahını yapabilir mi? daha önceki galibiyetinde bu adam, kafanı kesip galibiyetimi ilan etmeliydim yoksa insanların sana dağir umudu kesilmicek demedi mi. Şimdi imkanı var öldürmüyo:artiz:
 
Şov olsun diye.:D Ahaha zaten Luffy'ninkinden sıyrılırsa şovdur, Zoro ise gözlemdir.:D

1-) Kaido'yu Big Mom uyarıyor. O da o kılıç garip bir kılıç dikkat et diye. Kaido gözlem mi kullandı belli değil. Sadece garip bir aura seziyor kılıçtan. Sonra da Oden'in aurası hakisi diye söylüyor. Kaido ataktan kaçındı mı Zoro mu kaçırdı belli değil.

2-) Big Mom daha sonra Luffy'nin atağına (Kong Gatling) çok daha büyük bir tepki veriyor. Nutku tutuluyor atağı görünce.

3-) Kaido, Luffy'nin basit bir red hawk atağından bile kaçınıyor. Luffy acıyor ha o yüzden kaçıyon diyordu.


Bu arada Snake Man'e karşı koymaya çalışıyor. Balyozuyla deniyor üstüne 3 atak daha yiyior. Canım yanıyor kes şunu diyor, olmuyor. Sonra ne ayaksa mod değiştiriyor bu sefer kur yapar gibi bırak atık çok canım acıdı der gibi diyor. Yine olmayınca kurtulabilmek için gelecek görmeyi kullanıyor. Şov mov değil olay. Nasıl da eğip büküyorsunuz.:D

Bak üstte en ince ayrıntılarıyla açıkladım. :D
Luffy yaptığı için şov demedim ki Kaido gösteri yapacağını kendisi söylüyor
Kaido kaçtı demeyelim de Zoro kaçırdı diyelim

BM'yi ciddiye alan korsanfan da birkaç kişiden birisin herhalde :flaugh:

Problem şu sen Kaido'nun hala karakterini çözememişsin. Alkolik depresif bir adam. Sırf dayak yemek için barda olay çıkaran karakter tiplemesi. O saldırıların çoğunu bilerek yiyor veya basit bloklar yapıyor. O sarhoşken acıyor demesi pek bir şey ifade etmiyor. Yani zorlarsan Luffy'nin hakisi Kaido'ya zarar verecek kadar gelişmiş demekten ötesi çıkmaz. Zaten Kaido'nun Zoanla birlikteki dayanıklığı seride ilk 3 e oynar. Dövüşün başından beri tankladığı saldırıların haddi hesabı yok hala devrilmedi.

Luffy'nin bir kez daha yat kalk yapması lazım anca öyle p-up alıp yorulmuş Kaido'yu yenebilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık