Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparatorlar vs. Amiraller

Yonkoular mı Amiraller mi


  • Kullanılan toplam oy
    351
Enel Haki kullanabiliyordu Luffy kullanamıyordu buna rağmen kaçtı Luffy'den yerde yattı karnını tutarak.

Aokiji ile Ace çarpışması ile Akainu ve Ace çarpışması tamamen aynı birinde Akainu üstün geliyor çünkü özel meyve avantajı vardı, bu kadar basit. Hatta Ace için dikkatsiz davrandın diyor çünkü Ace WB yüzünden sinirlenmiş sinirlenince Gözlem Haki kullanılamıyor buradada Akainu avantajlıydı Aokiji'ye kıyasla, çünkü Ace dikkatsizdi.

Akainu ile Ace çarpışmasında Ace'in sadece eli yanıyor mangadan iyi bak. Büyük hasar bile almıyor uzağa fırlamış değil, adam diyor ki seni yaktım çünkü magma > alev diyor burada Ace'in eli sapa sağlam kolunu bile kaybetmedi direk çarpışmada, sonra gidip Luffy'ye atlıyor yani hile yapıyor Ace sırtını dönüyor ve ağır yara alarak ölüyor. Sence hile olmasa Garp, Akainu'yu öldürmek istiyorum der mi?

Zaten Ace'in idam olmasına tamam diyen Garp neden Akainu'yu öldürmek istesin? Dediğim gibi Akainu orada Luffy'ye saldırıyor Ace kısa mesafede Akainu'dan bile hızla hareket edip önüne geçebiliyor ve kendini feda ediyor. Buradan güç denklemi nasıl çıkarıyorsun anlamadım. Aokiji arkadan Ace'e saldırmak istedi Ace meyve dezavantajı olmayınca karşıladı kolayca, sen buna bahane bulup şöyle böyle diyorsun.

Akainu Yonko'yu mezara soktu demek ise gerçek dışı Akainu'yu göklere çıkarmak isteğinden başka birşey değildir, Bonney'den Weevil'a kadar tut herkes WB'yi BB öldürdü diyor, ama Akainu seven arkadaşlar Akainu WB'yi öldürdü diyor burada bir çelişki var.

Manganın bitişinde son WB sayfasında WB düşmanlarını yüzünü yarısını kaybetmesine rağmen yendi diyor. Yani Akainu'yu yenmiş, sadece BB'yi yenemiyor. BB daha önce verilen hasarlardan faydalanıyor orası ayrı ancak son öldüren ve karşısinda duran BB olarak geçiyor. Akainu o esnada yer altında saklaniyor veya baygın.

Ayrıca, BB Akainu'dan üstün olmasa sıralamada önce BB WB ile dövüşür BB yerin altına kaçar yenilir sonra Akainu ile en son dövüşürdü ve Akainu WB ölürken karşısinda dururdu.

WB'nin dövüş sırası şu şekilde :


Aokiji, (sonra Jozu'ya bırakıyor) , Akainu (kalp krizinde vurup ayrılıyor) , Kizaru'dan lazer yiyor, tekrar Akainu'yu bu sefer 2 yumrukla yeniyor, en son ise ''final boss'' tek meyveli BB oluyor WB için. Size göre bu tesadüf mü?

WB için ''final boss'' konumunda olan tek meyveli BB bir Amiral bile etmiyor demek ki size göre.
Yüzünün yarısı , iç organlarının tamamını yakan kişi Akainu oldugundan normal degil mi evet bitirişi Teach yapti ama ama Wb nin zaten iç organları yanmıştı neredeyse ölü vaziyetteydi destek gelmese hayatta kalip kalamayacagi bile şüpheli

Yahu neden saldırı en gücü en yüksek meyve ile yapılan doğrudan saldırı ile ki burada Akainu ve Ace haki basmış olabilirler smoker da bir logia kullanıcısı ve haki basabiliyordu aynısını Ace ve Akainu da yapıyor olabilir tüm mevzuyu magma > alev de düşünüyorsun ve bunu aokiji nin attigi skille ile bir tutuyorsun haki var mi yok mu bilmiyoruz bilmedigimiz bilgileri yok sayiyorsun ,

Hocam " hile" de neymiş bu arada savaş esnasında yapilan her türlü hareket mübahtır ve evet Garp ın Akainu yu öldürmek istemesi tamamen duygusal bir şey çünkü onun torununu öldürdü Garp Marineford savaşında Luffy e engel olmayarak duygusal davrandigini bize gosterdi

Tek meyveli Teach Amiral seviyesi , çift meyve Roger , ts oldu oradan güç kazandı oldu ilah seviyesi seri sonu Teach var daha .D kendinize ters düsüyorsunuz teach e seri sonu boss u diyerek
 





Meyve dahil olmayınca BB ile Akainu arasındaki fiziksel kuvvet farkı bariz.



Yüzünün yarısını alan Akainu olduğuna göre düşmanın içinde Akainu'nun olmaması imkansız.

Ayrıca WB özellikle ''bu aptal tarafından yenildim'' diyor, yani BB için bunu söylüyor :good:
Yumruk Sahnesi filler Gura Gura yi bloklamasi da meyve ozelligi

İki durumdaki Wb arasinda fark var biri daha yorgun ve yaralı wb nin üzerindeki donat izlerinden hangisinin daha yorgun ve yarali oldugunu çözebilirsiniz.
 
Akainu yerde yatiyor veya baygin mı böyle bir şey gecmiyor bulunduğu çukurdan lav kullanarak çıktığı mangada geçiyor
 
Sadece tek başına Meyve gücü kimseyi ilah yapmıyor merak etme Caribou ile Monet'te Logia var diye ilah olmuyorlar. Bunu kullanacak seviyen varsa o zaman fark eder. BB'de bunu kullanacak en az Amiral seviyesi güç yoksa depremin yanına birde Lastik bile versen BB'ye yine fark etmez.

Queen'de Germa'nın bütün özelliklerini kullanabiliyor diye ilah olmuyor, hem görünmez hem başka türlü farklı yetenekler kullanıyor ama seviyesi belli YC2.

Ace ile Amiral Aokiji de kapıştı ve Aokiiji üstün gelemedi, alakasız bir örnek olmuş. Akainu sadece magma>alev özel avantaj sayesinde Ace'in elini yakıyor bunu bizzat söylüyor meyve avantajı olmasa o da Aokiji gibi olurdu. Böyle bir avantaj sadece Enel vs Luffy de vardı. Ace'in saldırısı işlemiyor üstüne magma ona etki edebiliyor aynı Lastik ve Yıldırım ilişkisi gibi.

BB ona ters falan demişler ters değil BB herkese ters. Ace'in saldırıları Akainu hariç WB dahil, BB dahil herkese işliyor. BB böyle bir avantaj olmadan dövdü hemde öldürmek istememesine rağmen.

BB Ace'e tam güç bile gitmedi, hangi Amiral Ace'i tayfasına katmak istedi öldürmek istemedi? Akainu magma alev olayı olmasa o da bir şey yapamayacak Ace'e Aokiji gibi. Ace, sağlıklı WB'nin elini yakacak seviyede Jinbe'den sonra daha güçlendi. BB bunu tam güç bile kullanmadan döve döve tayfama katıl diyor. Ace'in kendisi en az YC2 seviyesi eder zaten Jinbe dövüşünden sonra daha da güçlenmişti. BB, Ace'i öldürmek isteseydi 4.tümeni öldürdüğü gibi onu da öldürürdü.

Önceki sayfada şu soruyu sordum:

- Tek meyveli BB, Meyve gücü olarak mı geride Amirallerden? Hayır.

- Fiziksel güç ve Haki olarak mı geri? Hayır, meyvesizken bile Shanks'a çizik atıp 4.tümen Thatch'i öldürmüş. Hangi amiral meyvesizken bunları yapabilir.

- Amirallerden fazlası var mı? Evet adamın uyumaya bile ihtiyacı olmayan insanüstü bir bünyesi var, daha çocukken onun için ''canavar'' deniyor.

Ama nedense Amiral seviyesi değilmiş.



Basbaya geçiyor. Magellan komaya giriyor bu mangada geçiyor, Brannew bu olayın baş sorumlusu olarak tabii ki BB'yi gösteriyor. Bu Level 6 da ki olayı ''facia'' olarak tanımlıyor.



Orada Brannew'in ismini verdiği tek kişi BB ve ekibiydi başka kimsenin ismini vermiyor hatta o diğer kaçanlara aranma posteri bile basmıyorlar daha fazla güven kaybı olmasın diye gizli tutuyorlar. O ezikler Magellan dövecek gücü olsa ilk başta onlara poster basarlardı BB'ye değil.

O hapishanede aktif dövüşebilecek tek kişiler BB ve ekibi, çünkü bütün Level6 yi birbiri ile dövüştürüp en güçlülerini kazananları tayfasına alıyor, haliyle Magellan'ı komaya sokacak başka kim var orada? Level 6 nın dövüşü kazanması ve BB'nin tayfasına katılması için diğer Level6 ları bayıltması lazım,

Luffy ve diğerleri gidince, Orada kalanlar bunlar:

- Magellan ve Impel Down ekibi
- BB ve tayfası
- Level 6 da dövüşü kaybeden ve sonradan bilinci yerine gelip sonradan kaçmayı başaran ezikler.

BB ve tayfası değil de kim Magellan'ı komaya sokmuş bu durumda? Orada bayılan ezikler mi?
Attığın videoda Magellan'ı o hale getiren kişinin BB olduğu söylenmiyor. Ayrıca oradaki ezikler mi diyorsun fakat ezik olarak isimlendirdiğin kişiler arasında Douglas Bullet gibi isimler de yer alıyor. Her ne kadar animeye etkisi olmasa da adamın level 6'da olduğu gözüküyor. Filmde bile BB, Bullet'i oradan çıkarmaktan çekindi. Peki bu adam oradan nasıl kaçtı filmde? Demek ki BB olmadan da bir şeyler yapılabiliyormuş. BB sevdanı anlıyorum ama adamı bu kadar ilah yapmana gerek yok.
 
Yüzünün yarısı , iç organlarının tamamını yakan kişi Akainu oldugundan normal degil mi evet bitirişi Teach yapti ama ama Wb nin zaten iç organları yanmıştı neredeyse ölü vaziyetteydi destek gelmese hayatta kalip kalamayacagi bile şüpheli
Akainu bisento+deprem kombosuna gerek kalmadan yenildi yer altında saklandı veya bayıldı o esnada BB ise gülerek silahını ateşliyordu ve WB'yi öldürüyordu.

WB, BB'ye karşı bisento+deprem kombosuna ihtiyaç duydu ve buna rağmen tek meyveli BB'ye yenildiğini söylüyor manga sayfasını koydum önceki mesajımda.

WB, Akainu'ya karşı ise sadece deprem ile üstün geldi bisento'ya ihtiyaç duymadı.

Fark ortada. Birisine karşı depremden fazlasına ihtiyaç duyuyor ve yine de yenemiyor, diğerini ise sadece depremle hallediyor.

Bu sebepten WB'nin son rakibi Akainu değil tek meyveli BB oluyor.

Amiraller meyve gücü dışında bir şey kullanmıyor haliyle WB'nin yaptığını yapamazlar yapsalarda WB gibi yenilirler.

Yahu neden saldırı en gücü en yüksek meyve ile yapılan doğrudan saldırı ile ki burada Akainu ve Ace haki basmış olabilirler smoker da bir logia kullanıcısı ve haki basabiliyordu aynısını Ace ve Akainu da yapıyor olabilir tüm mevzuyu magma > alev de düşünüyorsun ve bunu aokiji nin attigi skille ile bir tutuyorsun haki var mi yok mu bilmiyoruz bilmedigimiz bilgileri yok sayiyorsun ,

Hocam " hile" de neymiş bu arada savaş esnasında yapilan her türlü hareket mübahtır ve evet Garp ın Akainu yu öldürmek istemesi tamamen duygusal bir şey çünkü onun torununu öldürdü Garp Marineford savaşında Luffy e engel olmayarak duygusal davrandigini bize gosterdi
Haki veya fiziksel güç faktör değildi bunu Akainu söylüyor magma>alev olduğundan bu oluyor diyor sonra diyorsun ki Aokiji ''skill'' attı falan diyorsun o ne demek? Aynı şekilde çarpıştılar. Akainu özel avantajdan ötürü sadece yakabiliyor. Bunu niye kabullenemiyorsunuz ?

Eğer fiziksel veya Haki farkı olsa Ace metrelerce uzağa fırladı. Katakuri ile Luffy'nin G3 çarpışmasına bak Luffy nasıl fırladı. Ace bir yere firlamadı Akainu'ya karşı. Bak BB, Ace'e vurduğunda nasıl fırladı. Akainu ise sadece elini yaktı magma daha sıcak olduğu için.

Ayrıca Ace Akainu'dan hızlı hareket edebiliyor bunu Luffy'ye atladığında gördük, Ace Akainu'dan hızlı hareket edebiliyor ve sadece magma daha sıcak olduğundan elini yakabiliyor Ace ortada Luffy olmadan asla yakalanmazdı Akainu'ya fark burada. BB'ye karşı ortada Luffy yok diyor ki BB'nin karanlığına yakalanmayacağım yine de her seferinde yakalanıyor. Kaldı ki BB Ace'i son ana kadar öldürmeden tayfasına katmak istiyor sonra yine öldürmüyor canlı teslim ediyor istese öldürür sen öldürmek istemiş tam güç kullanmış gibi söylüyorsun burada da yine fark var.

Garp gidip idam eden askerleri öldüreceğim der miydi? Akainu'ya niye diyor? Dediğim gibi Ace'in sadece elini yakıp bir şey yapamıyorken gidip Luffy'ye atlaması sonucu Ace ölüyor Garp buna sinirleniyor yoksa idam platformunda Ace idam olsaydı gidip o idam eden askerleri öldüreceğim demezdi Garp. Akainu hile yapıyor buradan güç denklemi yapıyorsunuz.

Yumruk Sahnesi filler Gura Gura yi bloklamasi da meyve ozelligi

İki durumdaki Wb arasinda fark var biri daha yorgun ve yaralı wb nin üzerindeki donat izlerinden hangisinin daha yorgun ve yarali oldugunu çözebilirsiniz.
Gurayı bloklaması bildiğin gülerek WB'nin fiziksel yumruğunu bloklaması. Karanlık sadece gurayı iptal ediyor. WB'nin Haki'li yumruğunun gücünü iptal etmiyor, WB'nin Haki'li yumruğu halen orada. Bahane bulmuşsun.

WB'nin yumruğunu kendi fiziksel gücü ile gülerek bloklayacak bir Amiral göster belki o zaman fiziksel olarak BB'ye yakın diyebilirim.

Aynı WB, 2 yumrukla Akainu'yu bayılttı. Halen onu yapacak gücü var bu sebepten Sengoku buna rağmen halen güçlü diyordu. Denizciler onu durduramıyordu. Bu sebepten ''final boss'' Akainu değil tek meyveli BB oldu WB için ve ona karşı öldü.

Akainu yerde yatiyor veya baygin mı böyle bir şey gecmiyor bulunduğu çukurdan lav kullanarak çıktığı mangada geçiyor
Çukurdan çıkması 2 bölüm mü sürüyor? Sence bu mantıklı mı? Aynı bölümde ağır darbe yiyerek karşılık verebilen başka bir yere anında gidebilen karakterler var ama 1 Amiral çukura düşüyor ve çukurdan çıkması 2 bölüm sürüyor demek ki.

Bu adam birde logia, çukur nasıl etki edebilir, fiziksel Haki olmayan saldırılar etki etmez orayı eritip anında dışarı çıkardı aynı bölüm içerisinde eğer dövüşecek halde olsaydı.

Tek meyveli Teach Amiral seviyesi , çift meyve Roger , ts oldu oradan güç kazandı oldu ilah seviyesi seri sonu Teach var daha .D kendinize ters düsüyorsunuz teach e seri sonu boss u diyerek
Derdin bu muydu? Tabii ki BB, Roger seviyesi olur ve o seviyeyi aşabilir bu son derece normal neden bu seni rahatsız ediyor? Sengoku+Garp'tan çekinmeyip Filo Amirali Sengoku'yu bandajlar içerisine sokmuş birisi çok kısa sürede.

Roger seviyesi dediğin WB seviyesi zaten, WB bir Yonko idi, BB'nin o seviyeye gelip hatta o seviyeyi geçmesi çok normal. Oda'nın orijinal planlarında databook green de BB'nin 3 Amirale bile aynı anda yenilmeyecegi planlanmış, böyle planlar yapılan seri sonu düşmanı olarak görülen birisi tabii ki Roger ile WB'yi bile geçebilir şuan bile Luffy, Akainu'dan güçlü olduğu söylenen Kaido ile denk dövüşüyor BB ile karşılaştığında daha da güçlenmek zorunda kalacak, BB'nin o Roger ve WB seviyesini bile aşması gerekiyor.
Attığın videoda Magellan'ı o hale getiren kişinin BB olduğu söylenmiyor. Ayrıca oradaki ezikler mi diyorsun fakat ezik olarak isimlendirdiğin kişiler arasında Douglas Bullet gibi isimler de yer alıyor. Her ne kadar animeye etkisi olmasa da adamın level 6'da olduğu gözüküyor. Filmde bile BB, Bullet'i oradan çıkarmaktan çekindi. Peki bu adam oradan nasıl kaçtı filmde? Demek ki BB olmadan da bir şeyler yapılabiliyormuş. BB sevdanı anlıyorum ama adamı bu kadar ilah yapmana gerek yok.
Magellan'ı kim o hale soktu diyorum bende. Bullet Canon bir karakter değil sadece filmde geçiyor.

BB ile Magellan'ın tekrar karşılaşmama şansı yok çünkü Magellan 1.katta BB ise 4.kattan aşağı iniyor 6.kata gidiyor.

Ayrıca bütün gemileri Magellan yollamış kontrol odasına gidip gemi çağırmak zorundalar bu da Magellan ile karşılaşmadan olmuyor.

Ayrıca BB, Magellan'ı 6.kata inmeden bile halletmiş olabilir. Çünkü Magellan'dan habersiz 6.kata inip orada mahkumları dövüştürüp kazananları alana kadar Magellan armut mu topluyor? Burada büyük gürültü ve dövüş gerçekleşiyor. Magellan bu şekilde bir olaya müsade etmez mahkumları salmadan önce bile Magellan'ı komaya sokmuş olabilirler. Haliyle diğer mahkumların olaya dahil olması mümkün olmaya bilir.

Bullet Canon değil ona rağmen orada tek alınmayan kişi Bullet ve Bullet'i dışarı salmıyor, Burgess orada anahtar ile dışarı çıkarıyor mahkumları Burgess dışarı salmasa nasıl çıkacak Bullet? Ancak sonradan çıkabilir BB, Magellan ile karşılaşıp herşey bittikten sonra.

BB sevdası değil BB düşmanlığına karşı durma diyelim biz ona. Çünkü bana Magellan'ı komaya kim sokmuş cevabını verebilen yok.

Dediğim gibi daha mahkumları dışarı salmadan bile karşılaşmış olabilirler, saldıktan sonra ise zaten geri kalanlar bayılmış bir tek Bullet var o da kilitli nasıl kaçıyorsa anahtar olmadan sonra kaçmış bir şekilde onun gidip Magellan'ı yendiğini iddia etmek zorlama olur. Ve tekrar edeyim Bullet Canon değil yani mangada yok öyle bir karakter.
 
Akainu bisento+deprem kombosuna gerek kalmadan yenildi yer altında saklandı veya bayıldı o esnada BB ise gülerek silahını ateşliyordu ve WB'yi öldürüyordu.

WB, BB'ye karşı bisento+deprem kombosuna ihtiyaç duydu ve buna rağmen tek meyveli BB'ye yenildiğini söylüyor manga sayfasını koydum önceki mesajımda.

WB, Akainu'ya karşı ise sadece deprem ile üstün geldi bisento'ya ihtiyaç duymadı.

Fark ortada. Birisine karşı depremden fazlasına ihtiyaç duyuyor ve yine de yenemiyor, diğerini ise sadece depremle hallediyor.

Bu sebepten WB'nin son rakibi Akainu değil tek meyveli BB oluyor.

Amiraller meyve gücü dışında bir şey kullanmıyor haliyle WB'nin yaptığını yapamazlar yapsalarda WB gibi yenilirler.


Haki veya fiziksel güç faktör değildi bunu Akainu söylüyor magma>alev olduğundan bu oluyor diyor sonra diyorsun ki Aokiji ''skill'' attı falan diyorsun o ne demek? Aynı şekilde çarpıştılar. Akainu özel avantajdan ötürü sadece yakabiliyor. Bunu niye kabullenemiyorsunuz ?

Eğer fiziksel veya Haki farkı olsa Ace metrelerce uzağa fırladı. Katakuri ile Luffy'nin G3 çarpışmasına bak Luffy nasıl fırladı. Ace bir yere firlamadı Akainu'ya karşı. Bak BB, Ace'e vurduğunda nasıl fırladı. Akainu ise sadece elini yaktı magma daha sıcak olduğu için.

Ayrıca Ace Akainu'dan hızlı hareket edebiliyor bunu Luffy'ye atladığında gördük, Ace Akainu'dan hızlı hareket edebiliyor ve sadece magma daha sıcak olduğundan elini yakabiliyor Ace ortada Luffy olmadan asla yakalanmazdı Akainu'ya fark burada. BB'ye karşı ortada Luffy yok diyor ki BB'nin karanlığına yakalanmayacağım yine de her seferinde yakalanıyor. Kaldı ki BB Ace'i son ana kadar öldürmeden tayfasına katmak istiyor sonra yine öldürmüyor canlı teslim ediyor istese öldürür sen öldürmek istemiş tam güç kullanmış gibi söylüyorsun burada da yine fark var.

Garp gidip idam eden askerleri öldüreceğim der miydi? Akainu'ya niye diyor? Dediğim gibi Ace'in sadece elini yakıp bir şey yapamıyorken gidip Luffy'ye atlaması sonucu Ace ölüyor Garp buna sinirleniyor yoksa idam platformunda Ace idam olsaydı gidip o idam eden askerleri öldüreceğim demezdi Garp. Akainu hile yapıyor buradan güç denklemi yapıyorsunuz.


Gurayı bloklaması bildiğin gülerek WB'nin fiziksel yumruğunu bloklaması. Karanlık sadece gurayı iptal ediyor. WB'nin Haki'li yumruğunun gücünü iptal etmiyor, WB'nin Haki'li yumruğu halen orada. Bahane bulmuşsun.

WB'nin yumruğunu kendi fiziksel gücü ile gülerek bloklayacak bir Amiral göster belki o zaman fiziksel olarak BB'ye yakın diyebilirim.

Aynı WB, 2 yumrukla Akainu'yu bayılttı. Halen onu yapacak gücü var bu sebepten Sengoku buna rağmen halen güçlü diyordu. Denizciler onu durduramıyordu. Bu sebepten ''final boss'' Akainu değil tek meyveli BB oldu WB için ve ona karşı öldü.


Çukurdan çıkması 2 bölüm mü sürüyor? Sence bu mantıklı mı? Aynı bölümde ağır darbe yiyerek karşılık verebilen başka bir yere anında gidebilen karakterler var ama 1 Amiral çukura düşüyor ve çukurdan çıkması 2 bölüm sürüyor demek ki.

Bu adam birde logia, çukur nasıl etki edebilir, fiziksel Haki olmayan saldırılar etki etmez orayı eritip anında dışarı çıkardı aynı bölüm içerisinde eğer dövüşecek halde olsaydı.


Derdin bu muydu? Tabii ki BB, Roger seviyesi olur ve o seviyeyi aşabilir bu son derece normal neden bu seni rahatsız ediyor? Sengoku+Garp'tan çekinmeyip Filo Amirali Sengoku'yu bandajlar içerisine sokmuş birisi çok kısa sürede.

Roger seviyesi dediğin WB seviyesi zaten, WB bir Yonko idi, BB'nin o seviyeye gelip hatta o seviyeyi geçmesi çok normal. Oda'nın orijinal planlarında databook green de BB'nin 3 Amirale bile aynı anda yenilmeyecegi planlanmış, böyle planlar yapılan seri sonu düşmanı olarak görülen birisi tabii ki Roger ile WB'yi bile geçebilir şuan bile Luffy, Akainu'dan güçlü olduğu söylenen Kaido ile denk dövüşüyor BB ile karşılaştığında daha da güçlenmek zorunda kalacak, BB'nin o Roger ve WB seviyesini bile aşması gerekiyor.

Magellan'ı kim o hale soktu diyorum bende. Bullet Canon bir karakter değil sadece filmde geçiyor.

BB ile Magellan'ın tekrar karşılaşmama şansı yok çünkü Magellan 1.katta BB ise 4.kattan aşağı iniyor 6.kata gidiyor.

Ayrıca bütün gemileri Magellan yollamış kontrol odasına gidip gemi çağırmak zorundalar bu da Magellan ile karşılaşmadan olmuyor.

Ayrıca BB, Magellan'ı 6.kata inmeden bile halletmiş olabilir. Çünkü Magellan'dan habersiz 6.kata inip orada mahkumları dövüştürüp kazananları alana kadar Magellan armut mu topluyor? Burada büyük gürültü ve dövüş gerçekleşiyor. Magellan bu şekilde bir olaya müsade etmez mahkumları salmadan önce bile Magellan'ı komaya sokmuş olabilirler. Haliyle diğer mahkumların olaya dahil olması mümkün olmaya bilir.

Bullet Canon değil ona rağmen orada tek alınmayan kişi Bullet ve Bullet'i dışarı salmıyor, Burgess orada anahtar ile dışarı çıkarıyor mahkumları Burgess dışarı salmasa nasıl çıkacak Bullet? Ancak sonradan çıkabilir BB, Magellan ile karşılaşıp herşey bittikten sonra.

BB sevdası değil BB düşmanlığına karşı durma diyelim biz ona. Çünkü bana Magellan'ı komaya kim sokmuş cevabını verebilen yok.

Dediğim gibi daha mahkumları dışarı salmadan bile karşılaşmış olabilirler, saldıktan sonra ise zaten geri kalanlar bayılmış bir tek Bullet var o da kilitli nasıl kaçıyorsa anahtar olmadan sonra kaçmış bir şekilde onun gidip Magellan'ı yendiğini iddia etmek zorlama olur. Ve tekrar edeyim Bullet Canon değil yani mangada yok öyle bir karakter.
Çok sığ düşünüyorsun. BB level 6'da iken Magellan, Luffy'i kovalamakla meşguldü. Daha sonra kontrol odasında yanlış giden bir şeyler olduğunu fark etti ve oraya döndü. Orada Bon, Megellan'a dönüşmüş ve emir veriyordu. Animede kontrol odasının kaçıncı katta olduğu gösterildi mi bilmiyorum ki bence level 6'da değildir çünkü level 6'da olsa senin dediğin gibi BB onları da hallederdi.

Magellan'ı kimin komaya soktuğuna sende cevap veremezsin. BB'nin soktuğuna dair bir kanıt yok. Adamın o kadar gücünü gördük, BB ve tayfasına (tam tek denemez ama) tek attığını da gördük. Ama BB'nin böyle bir şey yaptığını görmedik. Sen şimdi dersin ilk seferdi, ilk karşılaşmaydı o yüzden gücünü bilmiyordu öyle oldu. Magallen'in daha Venom Demon gibi güçleri de var. BB'ye daha dokunamadan ilk seferkinden daha beter bi saldırı yapabilir. Sonuçta Luffy elinden kaçmış ve fiyasko ile sonuçlanmış. Kızgınlığını bir korsandan çıkarabilir.

Ben BB düşmanı değilim, bu foruma uzun zamandır kayıtlıyım ve insanların tartışmalarını, teorilerini okuyorum. Daha yeni yeni yorum yapmaya başladım, geçmişime bakıp görebilirsin. Herhangi bir karaktere karşı kinim veya düşmanlığım yok. Net bir şey olmadan yorum yapılmasından şikayetçiyim sadece. (Net bir argüman olmadan yorum yapılınca herkes saçma saçma şeyler yazıyor, anlamıyorum sanki One Piece takip etmiyorlar da birisinin makarasına dediği şeyi buraya yazıyorlarmış gibi.)
 
Amiraller beklediğimden iki üç kat daha fazla oy almış. 4 imparator vs 4 amiralse tartışmaya açık bir durum değil. Yonkoular parçalar.
 
Akainu'yla Sengoku yonkou seviyesi zaten. Bi de aralarına korsan kral gücünde Garp gelmiş. Linlin'i de yarım yonkou sayarsak 7 vs 4.5 yonkoulara haksızlık gibi olmuş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık