Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm harikaydı ya.Defalarca okunur bu bölüm.Bir çok konuşcak konu var.Bazı okuduğum yorumları da değerlendircem.

Cp0 liderinin adını artık öğrenelim.Bu karakterin adını bize bahşetin lütfen Oda sensei.Drake'i kıskanıyormuş.Drake'ı kiskanmasinin nedeni Drake adalet anlayışını özgürce sergiliyebiliyor.Cp0 ise tam bir emir kulu.Bir telefonla hedef değiştirebiliyor.Bu adamın yaşadığı piskoloji son sayfadaki tepkisinden görebilirsiniz.Tuhaf bir tepki.

Kaido Luffy dövüşünde net söylüyorum Kaido üstün.Luffy kesinlikle yonko seviyesi ama Kaido başka birşey.Çok şiddetli darbeler yiyor ama bana mısın demiyor.En önemlisi de hiç yorgun görünmüyor.Kondisyon olarak sanki Luffy'nin 5 katı durumunda.Luffy'nin belli dezavantajları var artık son saldırılarına geldi ki kendide bahsetmiş.

Soru şu;O son saldırı engellenmeden Kaido'ya ulaşsaydı Kaido düşer miydi?
Bana pek öyle gelmedi.Son sayfada darbeyi yemesine rağmen Luffy hala g4te.

Kaido'nun aklına Oden gelip hala vurması da bölüm isminin hatta Arc'in özeti.

Bir de şu konudan bahsedigim.Luffy niye o an geleceği göremedi?Çünkü bütün haki kabiliyetlerini Kaido üzerinde tutmak zorunda.En ufak odak kaybında bu canavar seni yaşatmaz.Şu da var Luffy her hakiyi eşit güçte kullanamıyor.Katakuri savaşında gözlem ağırlıklıydı gözlemi daha üstündü.Burda özellikle kral hakisi zirve yaptı.Luffy'nin gelecek arc kalktıktan sonra gözlem hakisininde zirveye çıkarıp aynı anda kral hakiyle de kullanabileceğini düşünüyorum.

Diger bölümü heyecanla bekliyorum.Kaido cp0daki adama tek atabilir,belki hiç tepki vermeyedebilir.Bence diğer bölüm elemanın adını öğreniriz.Olabilecek en basit senaryo Kaido'nun elemana tek atıp.Luffy'nin kalkması.Luffy kalkmalı çünkü Oden'dan daha güçlü.
 
Fenerler gökte oluşturduğu sarı ışıklarla beraber Luffy bu şarkı eşliğinde yavaş yavaş kalkar formdan bir asalet akıyordur...

Aklımdakini yansıtamıyorum ama renklisiyle çok dehşet olabilecek bir sahne. Gecenin zifiri karanlığında geniş göğün altında binlerce fenerin aydınalttığı alanda kalkışı :D
 
Katakuri dövüşünde Luffy'nin geleceği görecek seviyeye çıkmasını eleştirmiştim, hatırlayanlar vardır. Bu durumun sürekli olarak senaryo boşluğuna neden olduğunu görüyoruz. Mesela bu bölümdeki kişi Katakuri olsa CP0 ajanının saldırısını yemezdi. Oda bize Katakuri'de öyle şeyler gösterdi ki, Luffy bunları yapmadıkça hepimizin kafasında soru işareti oluşuyor.
Bunu zamanında söylemiştim. Luffy odaklandığında geleceği görse de, Kata gibi içgüdüsel hale getirmedi. Getirmesi de saçma olurdu bir günde.
Buna delil olarak; Kata'nın pastadan Luffy klonları çıkmadan önce, hem de hatrı sayılır bir süre önce, ne olduğunu tam göremese de işlerin ters gideceğini anlamasını göstermiştim. Bu sebeple Kata'nın seviyesinde olmadığını iddia etmiştim. Bu bölümde cp0 ajanını son ana kadar farketmemesi bundan olabilir. Odağı Kaido'daydı çünkü. Kata olsa 20 saniye önceden huzursuzlanırdı :D
 
Bu dövüşte Luffy çok güzel iş çıkardı.

Ancak kendi de söyledi, son saldırı işe yaramazsa kaybedeceğim.

Ki bence o saldırı da Kaidoyu indirmeye yetmezdi.

Kaido Luffyden net bir şekilde güçlü. Luffy yapması gerektiği kadarını yaptı.

Sonunu nasıl bağlayacak bakalım
Bu benim son Gear 4'üm ifadesi, lastik muhabbeti, Gorouseilerin acilen Luffy'i ortadan kaldırma emirleri falan gelmek üzere olan Gear 5'e işaret ise Luffy bu durumdan sonra bile kazanabilir ki mantığı bir kenara bırakırsak hikayenin gidişatına göre ben Luffy'nin kazanacağına inanıyorum. Oda nasıl ayarlayacak bilemiyorum ama Luffy bir şekilde kalkacaktır. Böyle saçma bir durumda Luffy kazanacaksa bari bu savaşın sonunda serinin en güçlü karakteri de olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık