Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido:Havada yumruklarinın yönü değişiyor lastiğin bunu yapamaması gerekirdi.

İsmi değisen meyve Luffy'nin meyve hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:
Ben bölümü beğendim gayet iyiydi.Sanırım Kaido artık geri dönüşü olmadığı sırada fark ediyor CP0 ajanını.En azından ara yok çok beklemeyecez.
 
Cp0 heralde gidici. Kaido 1-2 atar belkide buna.

luffy 3-5 tane vursa bile belki inmezdi heralde kaido, bakalım uyanış nasıl gelicek. G4 bitti. Haki de muhtemeldir kalmadi.

Hep ada asagi inince luffy uyanış açip indircek kaido'yu diyordum. Belkide kaido cp0'yu indirdikten sonra adayi indirir o sırada luffy kendine gelip bir sekilde uyanış açar ve kaido iner diye bekliyorum ama kuru kuruya uyanış açmaz sanirsam, birseyle baglantili olarak uyanış gelicek gibi.
 
Mantıksız. Bir meyve var piyasada, buna spesifik olarak farklı bir isim vererek tarihten sidiklerini söylüyorlar. Bu meyve yüzyıllardır uyanmadı ve varlığı bile bizim için efsaneydi diyorlar.
Meyveye tamamen özel olarak farklı bir isim verildiğini biliyorlar, büyük ihtimalle meyvenin adını da biliyorlardır. Ayrıca ben niye koruması az demedim, CP0 gayet mantıklı ve yeterli bir koruma. Eğer bu meyve gerçekten adı değiştirilecek kadar tehlikeliyse hükümet çalınınca peşine düşerdi, veyahut Luffy'nin marinefordda gear 3 gibi saldırıları kullanmasıyla meyvenin kimliğini çözerdi ve bizimkinin peşine zaman atlaması sonrası amiral yollarlardı.


Bahsettikleri meyve açık açık Tama'nın meyvesi, kız yanağından yiyecek çıkarıyor ve bunu yiyen hayvan kız ne derse itaat ediyor. Bir şeylerin değiştirildiği belli gibi. Bu diyalog Zunisha'nın silueti üzerinde gerçekleşiyor, meyvenin eski kullanıcısı Zunishayı kontrol altına almış olabilir. Yüzyıllardır bu meyve uyanmadı, varlığı bizim için bile efsane diyorlardı çünkü meyve kullanıcıları öldüklerinde meyveleri rastgele bir yerde tekrar yetişiyor. Bu meyve de Wano'da, kimsenin adımını atamadığı kapalı ülkede yetişmiş ve oradan birisi yemiş.
Ben de zunishanın ortaya çıktığı bölüm böyle düşündüm. Ancak tama’ya değil luffy’e yolladılar cp0’ı. En üst lig bi dövüş var, uyanış olmamalı, hasır şapka kazanmamalı falan deniyordu (tam kurulan cümleyi hatırlayamadım). Bi de bu bölüm kaido’nun lafı var. Who’nun geçmişi de tesadüf değildir tam bu arc.

Son anda ters köşe yapabilir. Ama gomu gomu çıkma ihtimali her geçen bölüm artıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık