Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hakileri neredeyse denk. Hatta Luffy'nin ki önde bile olabilir çünkü normal haliyle melez Kaido ile tamamen denk savaşıyordu. Ama Luffy daha haki bağımlısı bir karakter. Kaido meyveden çok daha büyük destek alıyor Ejder Modu ve Melez Mod ile birlikte. Sarhoşluk sake de hakisini güçlendiriyor olabilir. Çünkü sürekli bir sarhoşluk konusu işleniyor. Kaido da sürekli beni ayıltıyorsun diyordu.

1037'deki son tekmesi King Kong'dan bile fazla etkilemiş gibi duruyor açıkcası.
Ona teori yazacaktım üşeniyorum.Zaten kimse okumayacak yazdığımla kalacağım kısaca bahsedeyim.O olay şöyle.Seri dragonball temelli olduğu için.

Haki = Zihin gücü

Dinleyin güzel ostdir.

Tamam irade ve ruhta var ama irade zaten zihin demek.Ruhta duyguları ön plana çıkarıyor.Zihin gücünle duyguları uç noktalarda yaşayabilirsen hakin o derece güçlenir.O yüzden 5 imparatorun üçü Sake içiyorlardı.Kaido da sarhoşların duyguları yoğun yaşaması alkolün zihni berraklaştırması gibi durumlardan dolayı içtikçe sarhoş oldukça hakisini güçlendiriyor.Boş yere savaşın ortasında içmiyor bu Kaido.Salak olmadığını kendi söyledi zaten.


Seride bunun çeşitli örnekleri daha var.Teoride geniş anlatacaktım.Jinbe'nin sinirlenince hakisinin artması Luffy'nin son vuruşlarda hakisinin artması gibi.Hepsi zihin ve duygularla alakalı.Örneğin Law ruhları değiştirince aslında zihinleri değiştirmiş oluyor.Kişi haki olarak güç kaybetmiyor fiziksel olarak güç kaybeder en fazla.

Adamın bir zihin değiştirmesiyle ezik Tashigi bedenine giren Smoker öyle bir saldırdı ki Luffy ciddileşmek ve ona ayar vermek zorunda kalmıştı.Çünkü her ne kadar Tashigi zayıf olsa da Smoker'ın bedeninde olmasından dolayı çok daha güçlü haki kullanabiliyordu.Elbette bunun bir sınırı var.Tashigi'nin o hali daha güçlüdür ama vücudun sınırları çerçevesinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık