Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok OP de olmaz olmadı adam yaklaşmadı bile basit tuttu wano ya kadar olayları. Fil ya da kaido falan çıkar mevzunun gomu olduğunu düşünmüyorum ben. Luffy yi tanımayan yok şimdi akıllarına gelmez hele mf de h.haki patlattıktan sonra. O güç var iken çıkarmayın oradan denirdi mevzu değişirdi.
Wukong çıkar demiyorum ama olmayacak bir teori değil. Son bölümlere bakınca Luffy uyanış açacak gibi duruyor.
 
Birinin yenilmesi için ne olması lazım. Merak ediyorum bu dövüşte daha ne olması lazım.

Bit lan artık.
 
Luffy kaybetse bile ayağa kalkıp yenecektir bence Oda her ne kadar ara etkenler koysa da bu dövüşte Luffy e galibiyet vermek konusunda kararlı . Sonuçta bu arcta mücadele 2 Yonkou ya karşı başladı her şeyin bu kadar kolay bir şekilde sonlanması garip olurdu
 
Yok lütfünün hakkını vermek lazım önceki düşüleri olmasa ben bunlara bir şey yazmazdım, son haftalarda baya kafa kafaya kapışıyor Kaido ile. Tabi Kaido eğleniyor gibi daha çok ama olsun o kadar.
Yok bence de iyi gitti. Zaman zaman baskınlık bile kurdu hatta. Fakat kafa kafaya dövüşebilmek yetmiyor bu hayvanatı indirmeye. Saldırı gücü zayıf kaldı.
 
Luffy zaten kaybedecekmiş bu bölüm bu çok belli. Vurdukları tabiki etki ediyor ama nasıl ki Law ve Kid'in vurdukları Bigmom'ı biterecek seviyede değilse bunlar da Kaido'yu bitirecek seviyede değil.
Luffy 2 kere sonda aynı atağı üst üste yedi. Son atağı yemeden önceki hali yani Kaido tarafından ısırılmış, sonra ağza alınmış ondan sonra Boro Breath ile ada dışına kadar sürüklenmiş daha sonrada kafaya aynı balyoz darbesini yemiş haline bak demezsin bu adam düşecek ki Luffy de G4 biteceği için acele ediyor. Kaido da keza görüntüde düşer demezsin. O yüzden Luffy'nin darbesini yeseydi ne olurdu ilk yediği ataklardan hesapla tutarlı olmuyor. Luffy'e önümüzdeki bölüm ne olacağı da belli değil bu arada.
 
Ben memnunum bu gelişmeden. Kaido indiriyoruz boru değil, bu kadar meşakkat kabul edilebilir.

Ama son olsun çünkü arc cidden çok uzadı :(
 
Orta paneldeki iffade gözler gidiyor gibi. Etki etmiyor denilen ataklardan kurtulabilmek için niye gelecek görmeyi kullanıyor üstüne Ejder moduna giriyor. Buna cevap veren yok.
Gözler falan gitmiyor yahu, adam gözünü kısmış geleceği, Luffy'nin hamlelerini görüyor, sıyrılıp vuruyor, anlaşılmayacak bir şey yok, darbelerden bayılmıyor yani. :)

Bu Oda da artık tarih tekerrürden ibarettir olayının cılkını çıkarttı ya. Tamam Luffy yenecek veya kaido ikinci kez onursuz bir şekilde kazanamam deyip kendine de bir handikap sağlayacak ama bu sahneye gerçekten gerek var mıydı. Gerçekleştirilemeyen bir hükümet planı olark kalsa bence daha hoş olurdu . Çünkü luffy vs kata da kata'nın kardeşi dikkat dağıttı. Kaido vs Oden de orochinin nenesi ve kaido vs luffy de cp0 ajanı dikkat dağıtıyor . Gördüğümüz son 3 epik dövüşte bunlar oldu bence Oda birşeyleri degistirmeye çalışıyor ancak bu değişiklikleri hikayeye oturtamıyor ve plastik kalıyor suni oluyor zorlama duruyor .
Onlardan önce Marco ve Jozunun yenilmeleri de var. Dikkat dağınıklığı kalabalık dövüşlerde olur, geçen bölüm Kaido'nun da dikkati dağıldı BM yenilince, Luffyfanlar hiç ondan bahsetmezler. :)
 
Gözler falan gitmiyor yahu, adam gözünü kısmış geleceği, Luffy'nin hamlelerini görüyor, sıyrılıp vuruyor, anlaşılmayacak bir şey yok, darbelerden bayılmıyor yani. :)
Gözünü kısıp mı görüyor la :D Ahahhaha Miyop mu bu adam? :D He görüyor ama çok da iyi değil mi yoksa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık