Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adam kasmadan okynaus donduruyor. Adayı bulutlar ile uçuruyor diye güç kaybetse ciddi güç kaybetse Oda ona kendimi güçsüz düşürecek bir şey yapmam diye bir söz niye söyletsin onu diyorum. Ben de buna dair 2 çıkarım yapmıştım. Ya Oda adayı bulutlarla kaldırmak Kaido'yu güçsüz düşürüyordu şeklinde belirtip onları azat edip güç artıracak şekilde bir yol izleyecek ya da bunun önemli olmadığı üzerine imalarda bulunup bir yola girecekti.

Verdiğim örnekte ise birinin yenilince gücü düşünce meyve etkisinin geçmesine örnekti. Yani Yamato'nun söylediği Kaido'nun durumunu gösteriyor. Kaido güçsüz düştüğü için etkisi de azalıyor. Yoksa Kaido'nun gücü azaldı daha bulutları destekleyecek gücü yok şeklinde gibi değil.
Yav hala okyanus donduruyor diyorsun şaka gibi... Logia soğurtma gücüne sahip adam neyin enerjisini harcasın ? O bulutları tutmak o ateş bulutlarına güç vermek meyve özelliği işte. Luffy neden tutamaz bulutları madem ? Meyve ile alakalı. Baya adamın bataryası azalıyor. Eğip bükme bana mangayı sayfalar ortada. Sen istiyorsun ki luffy dövüyor o yüzden kaido güç kaybediyor yok öyle yağma. Adam dof gibi alayınız gelin dedi. Her şey ortada. Luffy dövüyor bu da ortada h.haki ekliyor teknikleri birleştiriyor AMA halen daha kaido için yeterli değil ve saçma biçimde arc bitecek. Sen sevin hacım yenecek olan luffy zaten bak sonu belli. Benim mantığıma uymuyor kazandı yazamam her görüşe saygı sonsuz saçma olmasın...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık