Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy fanlarının tek avantajı ileride kazanan ata oynamış olmaları ama zor bir süreçten geçmek zorundalar. Mangaka canı sıkıldıkça adamı rezil edip fanlarını zor duruma düşürüyor. Bunun aksine en kıyak fanlık da Zoro, erza ve Levi fanlığıdır. Bu üçünü toplayın galaksilere tek atarlar. Bunların fanları çok şanslı.
 
Yamato ne alaka ? Cidden o ne alaka babasını öldürse banane öldürmese banane umurum da değil ki :D Farklı yerlerde gezme panel diyordun bu mu panelin yamato mu :hhh:
Ne alaka mı :D Panellerle gelmeme gerek kalmadı.Dressrosa'yı tekrar okuyarak irade şöleni olan Dof'u,Wano'yu okuyarak da iradenin ağa babası King'i görebilirsin.Birisi Tsuru'ya ağlayıp sızlarken,diğeri de Kaido kk olacak diyip önüne gelen atağı yemeyi bekleyip öyle yeniliyordu.Dof mogurayla kendini delse 1 saat olmadan bayılır o muazzam iradesiyle :D
 
Dövüş sanki çok adilmiş gibi Kaido'nun triplere bak.Bir milyon kişiyle dövüştün,Luffy'i kaç kez yendin bilmiyorum,üstüne ada taşıyorsun,sen kendi işine bak kardeşim,vur geç gerisini Luffy düşünsün.
 
1 arc da 4 defa yenilip geri gelmeyi goku bile başaramamıştır. Büyük irade büyük Korsanlar Kralı. En büyük D. üzerine yok... Güneş savaşçısı ay savaşçısı bilimum şeyin iradesi alayı onda toplanmış sürekli kolundan tutup geri getiriyorlar yok böyle senaryo yok böyle karakter. Yersen :)
Goku yenildiyse yenildim diyordu açık açık yada yenemem diyordu eşe dosta destek veriyordu.Böyle 1 vs 10 girilen adama 10 raund dalıp en sonunda heyo ben yendim taam mı teke tek aldım demiyordu. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık