Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş bölüm
Yok Kaido'nun yeni saldırısı yok Lütfünün dikkat dağınıklığı problemi öfff.Ulan zaten 50 bölümdür şu savaşı okuyoruz millet sıkıldı bitir artık şunu
 
Enma kaç kere dikkat dağıttı yazsana şuraya ?
Şimdi gelip dikkat dağıtma meselesine girme yani.
Bu meseleye girmiyorum ben Luffy yemeyecekti zaten. Olay yedikten sonra eziklenmesinde. Oden'i ezikleyemeyenler Luffy ezikliyor. Tutarlılık yok. Benim Zoro'yu elestirdigim yön belliydi. Enma dikkat dağıttı ama yenilen adamın yenmek için umudu olmayan adama bir şeyler anlatmak için girişiyor olaya. Oradaki amaç Zoro'nun dikkati dağılsın değil. Enma olmasa King'i yenebilir miydi diye sorsak Zoro fanları hariç evet diyen çıkmaz.
 
Lütfü'yü alıp MarieJois'a götürsünler başka bir şey istemiyorum.

II. ACE :oleyo2:
Bu sefer anası ya da nenesi kutsal ejder çıkar, malum Luffy dünyadaki tüm unsurları içinde barındiriyor, Doftan aşağı kalmamalı. :)

O değil de lütfü geleceği ne görüyor be, şov yaptı şov, ne kadar işe yarar bir güçmüş bu ya :alkis:
Öyle deme Katakuri fanlarının 2 argümanından biriydi o. Diğer de çok hızlahahahahaha :hhh:

E. Oda, OP serisi için ilk önce One Punch düşünmüş sonradan editörün araya girmesiyle tek yiyor ama tek parça kaliyor diyerek One Piece adıni koymuş diyollar :)
 
Beğenmiyorsunuz ama sonradan geri okuyunca gayet güzel bölümler wano arci MF den sonra en iyi arc bu arada luffynin tek yemesi baydı artık gene kalkicak ayağa kaido asaga ineyim dediği anda law ve kid gibi oda son güçlerini oynayacak bu klişeler çok sıktı zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık