Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu mangayı sadece taslağı, kimin kim olduğunu, serinin sonunu ve karakterlerin rolününün ne olacağını bilen herhangi bir mangaka yani seriyi genel taslağıyla bilen herhangi bir mangaka daha iyi çizer. Bu kadar üst üste s*ç*maz bir insan ya.
 
Çünkü daha önemli bir görevleri var.Gerektiğinde amiraller gibi Charlos minvalinde adamları korumak ve ne istiyorlarsa yapmak.Galiba güvenlikten sorumlu direk veriyorlar bazen dünya zirvesi gibi önemli olaylarda.
Özel koruması gibiler ya sadece. Lucci için dediğine hak veriyorum en güçlü çıkma durumu var ama Wano'da olanların Kaku ve Stussy'den güçsüz olacağını sanmıyorum.

Devrimcilere de istihbarat akıyor. Maskelilerin daha farklı seviyede olduğunu boşuna belirtmez Robin. Kaku ve Stussy çok güçsüzlerdir demiyorum bu adamlara göre ama fark vardır bazılarıyla. Bazılarına da yakındır.
 
Asıl lidere selam durun
Luffy değil Roger'ı yakalama emri verilse karşı çıkmaz o kadar düşünme yetisini kaybetmiş bir köpek. Havla Isır de, Aslana bile saldırır. Her zaman düşündüğüm gibi bence Cp0'ın lideri Rob Lucci çıkacak.
Aklıma gelmişken yazayım.Rob Lucci'yi ilk gördüğümde meyve gücünün omzundaki güvercinle ilgili olduğunu sanmıştım. omzundaki güvercinin böyle mutantlaşarak Lucci ile bizimkilere falan dalacağını hayal etmiştim.

Aynı şeyi Sengoku içinde düşünmüştüm.Şapkasının üstündeki kuşun büyüyeceğini ve Sengoku'nun kuşun sırtına falan binerek öyle saldırı yapacağını falan düşünmüştüm.

Oda bari birini benim düşündüğüm şekilde yapsaydı keşke.Neyse ben hayal kurmaya devam edeyim.
 
Herhangi bir arc içinde tanıtım ve giriş bölümlerinden sonra Luffy'nin esir düşmesi, hapse girmesi ve oradan bir destek güçle çıkması falan zaten mutlak bir kural değil miydi Rikam? Sızıntı diye bunu paylaşana inanmayın zaten. :oops:
Kaido savaşlarından sonra esir düşüp MF'ye idam edilmeye götürülüyordu. Sıradan bir esir düşme değil bu.
Sen gelene kadar samurayları toplayacağım deyip 2 hafta yatan zoro mu filo toplayacak? :hhh:

O sızıntıyı ben de hatırlıyorum. Orda yazan şeyler olur mu bilemem ama luffy’nin yakalanmasını isterim. Mangayı hızlandırır. Eğer luffy yakalanmazsa sabo’ya ve devrimcilere ne olduğunu okurlar gazetede. Direk o savaşa hazırlanırlar. Artık parti>gazete>yeni ada tekrarlanmaz diye umuyorum.
Luffy esir düşünce tayfanın başına kim geçecek? Zoro'yu sevmiyorsun da böyle bir senaryo istersen olacağı da budur yani. Adamın Luffy'i kurtarma hastalığı var. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık