Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Interstellar - Yıldızlararası



Filmin geçtiği yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot-kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır.

Güzel film, tavsiye ederim. Pek tabii ki kuantum fiziği konusunda bilgi sahibi olunursa daha bir zevkle izlenebilir bir bilim kurgu olduğunu düşünüyorum.
 
John Wick



Yapılan klasik bir araba hırsızlığı, Rus mafyasının önemli adamlarından birinin oğlunun başını belaya sokacaktır. John Wick, emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Emekliliğinin tadını çıkarırken karısının yakalandığı amansız hastalıkla hayatı altüst olur. Karısından kendisine kalan en değerli varlığı ve can yoldaşı köpeğidir. Ancak evine dalan üç gangster onu da öldürür. Gansterlerden biri, mafya babası Viggo Tasarov'un oğlu Josef Tasarov'dur ve John'un daha önce birlikte çalıştığı bir adamdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi de kalmayan John Wick'in tek istediği intikamdır ve New York sokaklarında düşmanlarıyla nefes kesen bir kovalamacanın içine girer.

Adam dolapdere canavarı gibi, bütün alem tanıyor :D İzleyin, tavsiye ederim.
 
Theory Of Everything - Her Şeyin Teorisi



Ünlü İngiliz fizikçi ve bilimadamı Stephen Hawking'in kariyerinin ilk yıllarına, fiziksel kapasitesini giderek düşüren ALS hastalığının aşamalarına ve ilk eşi Jane Wilde ile ilişkisine odaklanan Her Şeyin Teorisi filmi, sinema dünyasının en önemli ödüllerinde birçok adaylık kazandı. Özellikle Eddie Redmayne'in müthiş Hawking performansı, izleyiciler tarafından büyük takdir topladı. Film, Türkiye'de 27 Şubat 2015'te gösterime girecek.

Mükemmel bir azim ve başarı örneği Stephen Hawking. Tavsiye ederim.
 
Jessabelle - 2014




Konusu:
Genç bir bayan fena bir kaza sonrası bacaklarını kaybettikten sonra, babasının Lousiana'daki evlerine döner. Burada epey kızgın bir hayalet olan yıllar önce ölmüş annesiyle oldukça korkutucu bir bağ kurar. Kevin Greutert tarafından yönetilen filmin başrollerini Sarah Snook, Mark Webber ve Joelle Carter paylaşıyor.

Yorum:
Sonunu merak ettiğimden biraz da izledim diyebilirim ancak filmdeki oyuncularda cidden çok iyiydi, Preston ve baba rolündeki adamı çok beğendim tabi bir de Sarah Snook için izledim. :oleyo2:
Sonunu görünce devam filmi çıkacak beklentisi doğdu, çıkarsa o da izlenir.

Trailer:
[YOUTUBE]CoBCEdt_BC8[/YOUTUBE]
 
Konusuna gerek yok :/ Direk yoruma geçiyorum :/

Filmin sonundan başına kadar klişe dolu :/
İşte zorlu bir eğitim , askerde psikolojisi bozulmuş , sivil hayata uyum sağlayamayan biradam.
Kayda değer replik , Sountrack hiç bir şey yok. Filmde öyle bunaldım ki her sahneyi tahmin ettim :/

Fakat , ne kadar ödül varsa bu film alır. Neden mi ? Amerikan bayraklarının sayısı çok.
Aynen filmi daha izlemedim ama filmin ne olduğu isminden belli Iraklı Sniper olsa filmin alacağı eleştirileri düşünemiyorum bile
ama izlemeden yorum yapmak doğru olmaz ama izlememde zaten :D
İnterstealar
adam gitmesini engellemeye çalışıyor ama neden üssün koordinatlarını veriyor?
Diyorum abi çok abartıyorlar filmi :cool:
 
Sevimli Tehlikeli

Konusu
Zarok (Şükrü Özyıldız) yıllar önce Edirne’de bir ailenin beşikteki bebeğini kaçırıp büyük acıların yaşanmasına sebep olur. Yıllar sonra bu vicdan azabından kurtulacağı bir fırsat yakalayan Zarok, kaçırdığı Zeliş'i (Ayça Ayşin Turan) 2. kez kaçırıp gerçek ailesine götürürmek üzere yola çıkar. Bu sırada aşk dolu maceralara atılırlar.
Özcan Deniz'in bu filmi, birçok masal ögesini bir araya topluyor.

Yorum
Bugün sinemada izlediğim, muhteşem bir filmi gerçekten. İlk defa bi türk filmini bu kadar beğendim herhalde. Hadi beni geçtim sinemaya gittiğim 5 arkadaşımda çok beğendi.Yapım olarak Warnes Bros, ama oyuncular ve mekan tamamen türk. Eğer yakın zamanda sinemaya gidiceksiniz bu filmi kesinlikle öneririm.
 


Hayatta isteyebileceği her şeyi çalışmaksızın elde etmiş olan Tolga, gamsız bir hayat sürmektedir. Babası Ali Rıza ölünce, miras bıraktığı onca şeyden Tolga'ya kala kala bir Anadol STC 16 kalmıştır. duruma anlam verememenin yanında epey de sinirlenmiştir. Ancak öfkeyle gaza bastığında birden havaya yükselir ve göğe çıkar. Bir plaja iniş yaptıktan sonra arabayı tamire götürür fakat insanlar giyiminden konuşmasına kadar yaptığı her şeyi garip karşılamaktadır. Tamir parası konusunda ustayla anlaşamaz. Usta bunun üzerine kendisine yanında çalışmayı teklif eder. Tolga'ya da her şey tuhaf gelmeye başlamıştır ki o sırada bir şey fark eder: Artık bulunduğu yılda değildir! 1973 yazına arabayla iniş yapmıştır. Yersiz yurtsuz ve parasız kalan Tolga'ya acıyan Çiko onunla ilgilenip onu kollamaya başlar. 1973 yılının nostaljisinin yaşamanın yanında Tolga, tanıdığı insanlarla ve yaşadıklarıyla o yaşına kadar almadığı bir hayat dersi de alacaktır.
Yönetmenliğini Yeşilçam'ın usta ismi Aram Gülyüz'ün yaptığı, başrolünde başarılı komedi oyuncusu Gürgen Öz'ün yer aldığı komedi filmi, yeni aldığı klasik model bir arabayla ilk sürüşünde bir anda hız yapınca, kendisini 40 sene önce geçmişte bulan bir adamın başına gelen eğlenceli hikayeleri beyazperdeye taşıyor. Bir zaman makinesi olan arabasıyla 1973 yılına 'ışınlanan' karakterimiz, hippilerin, hulahopun ve açık hava sefalarının moda olduğu 1970'lerde gelecekten geldiğini ispatlayabilecek midir?

Yorum
Çok güzel filmdi. İzlerken hiç sıkılmadım izlemenizi tavsiye ederim. 10/8.5
 
Les Miserables müzikal filmini izledim. Bir klasik olan sefilleri anlatmaya çok gerek yok zira kitabını çoğu kişinin okuduğunu düşünüyorum. Film müzikal şeklindeydi ama hoşuma gitti açıkcası diyaloglar şarkıyla yansıtılmış. Tabi tr altyazıyla izledim. Altyazı hiç fena değildi, çok fazla anlam bozmadan güzel kafıye yapabilmişler. Herkese tavsiye ediyorum.
 
Big Hero 6

http://www.imdb.com/title/tt2245084/



Konusu;
Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır. Onları Hiro'nun diğer arkadaşları da yalnız bırakmayacaktır: Hiro gibi macera bağımlısı olan Gogo Tamaga, oldukça düzenli, sistemli ve sevimli Wasabi No-Ginger, kimya konusunda uzmanlaşmış Honey Lemon ve fanatik Fred. Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.

Yorum
Başaralı film konusu güzel Stan Lee de olduğu için işin içinde zaten gayet güzel bir film ortaya çıkmış.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık