Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklenen kişinin joyboy olduğu lesin değil. Joyboyun reankarne olacağı bile kesin değil. Biz sadece Luffy ile paralelliklerinden öyle yoruyoruz. Ama bana Luffy ile rogerin davranışları daha paralel geliyor. Rogerin bir de ölmeyeceğim ortak sözü var. Tabiki irademi miras olarak bırakıcam ve onu sonraki nesiller yaşatacak demek istemesi daha olası ama şapkasını şanksa vermesi, şanksın east blue'da 2 yıl kalması luffy'ye şapkayı verdikten sonra grandline'a dönmesi falan sanki rogerin reankarnesini arıyor gibi bir senaryo.
Zaten bulan kişinin Roger ile benzer özellikler göstermesi gerek çünkü oraya Roger dışında henüz varan kimse çıkmadı ve zaten Roger/joyboy/nika/oden/ateş tanrısı Myō-ō vb. bunların hepsi luffy ile bağlantılı şeyler luffy aslında rogere veya başkasına benzemiyor hepsinin toplamı gibi birşey luffy o yüzden Roger biri bizi geçecek diyor. Reankarne olayı olduğunu sanmıyorum irade üzerinden olan birşey luffy şuan birinin iradesine değil birden fazla insanın iradesinin bütünleşmiş hali.
 
Luffy ve Kaidonun Kral haki çarpışmasıda olabilir bu herkesin bayılip yere düştüğü bir ihtimal.

Bu Bolumde bunlardan birini göreceğiz muhtemelen ; CP0 vs İzo savaşına Marco katılacakmi ? , Zoro uçurumda dusmesinden nasıl kurtulacak, Yangın gitgide artıyor Çember daralıyor bu kadar adamı (5000 bin kişiyi) Law mi çiçek başkentine taşıyacak, orochi hiyori tarafı hiyori nin kılıcı(yılan avcısı) ile mi olucak , Zunisha Hükümetin gemilerini yok edecekmi , Denjuro bir işe yarayacakmi göreceğiz.
Ya bölüm efsane olduğu için bayılıyor herkes ya da dediğin gibi Haoshoku Haki kapışması oluyor olabilir.

Franky, Zoro'yu arıyordu ve muhtemelen düşmeden yakaladı.

Eğer Oda, Akazaya Dokuzlusu'nu öldürmeyecekse muhtemelen Marco ve Jinbe yetişecektir.

Denjiro değilde Momonosuke defterini kapatırsa daha iyi olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık