Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Eustass Kid vs. Dracule Mihawk

Kim kazanır?

  • Kid

    Kullanılan: 24 17.3%
  • Mihawk

    Kullanılan: 114 82.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 1 0.7%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka tarih ve bölüm vererek ispatlayayım mı illa. Lütfen uğraştırma beni.

İki sene yeni dünya tecrübesinin ardından Dressrosa olayları esnasında hapise giren adamın Wano'da bir hafta içinde antrenman yaparak seviye atladığına inanıyor olamazsın.

Hayır artık Luffy daha güçlü zaten. Wano öncesi Kid'in daha güçlü olduğunu kabul edeceksin sadece. Mangada çizilenlere göre durum bu.
İlk Yonkou karşısına çıktığında ortalığı birbirine katan Luffy ve karşılaştığı bir yonkouya kol veren diğerine esir düşen Kid ile mi kıyaslanıyor? Güzel mizah. :sapkali:
 
Ne varsayımı yahu. Adam tutsaktı. Tutsak. TUTSAK. Kelepçe falan vardı kolunda. Deniztaşı olan hani. Meyve kullanıcılarını yorgun düşüren,meyvelerini kontrol edememelerine neden olan taştan yapılmış kelepçe.
Ne zamandır tutsak peki? Dressrosa'nın sonundan beri. Bir kişi açıklasın şimdi bu adam Wano'da hangi powerupı aldı ve nasıl bir güçlenme yaşadı?

Wano'dan önce Luffy'nin önünde olduğu gerçeği sizleri neden bu kadar rahatsız ediyor?
Sabaody'de Luffy Law Kid denk çiziliyorlar, time skip giriyor Law savaş lordu olmuş üstelik tek başına doğru düzgün tayfası yok bu adamın kendi gücüyle oluyor. Kid ise Shanks'a kol vermiş başka bir şey bilmiyoruz. Ardından Dressrosada Luffy Dof indiriyor, bak Law indiremiyor adamı. Hani antrenman yapan adam vs denizlerde dolaşan adam diyip duruyorsun ya indiremiyor işte Law. Üstelik bu Law savaş lordu. 3 büyük güç dengesinin içinde bu adam. Kid ise yonkou komutanı falan değil sadece korsan ve süpernova. Senin gözünde Dof'un seviyesi nedir bilmem ama bence yc2lerin hepsini alır ama yc1lere kaybeder Dof. Luffy'ye de Dofla aynı seviyede desek sen Kid'i yc1 üstü kabul ediyorsun. Yc1leri gördük arada az fark yok.

Hadi WCI mevzusu belirsiz olduğu için girmeyeyim onlara.

Bu adamlar yeni nesil süpernovalar illaki paralel güçlenmeleri lazım sen birlikte gittiklerini bırak Luffy'nin çok üstünde kabul ediyorsun. Bununla ilgili kanıtın da yok. Sırf Oda reisin bu arkadaşa Wano'da power up verdiğini göstermediği için bu kadar diretmen anlamsız. Time skip veya Dressrosa sonrası Kid'in bırak Luffy'den üstün olmasını Law'dan üstün olduğu bile şüpheli.

İnan beni hiç bir şey rahatsız etmez :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık