Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Eustass Kid & Trafalgar D. Water Law

Hangi Taraf Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    141
Senin de Law'a veremedim diye için gidiyor. Kid yerine başka birini koyacaktım Zoro falan da 1 oy kaybı yaşarız diye koymadım. :D
Yok be yine Akainu'ya verirdim. Akainu bu yani boru mu? :D

Akainu'nun bir magmalı yumruğu bile ömre bedel. Akainu Bm gibi fırsatlar yakaladığında baya can alıcı olur saldırıları. Zaten aptal bir karakter de değil. Daha akıllıca dövüşür.
 
Kid & Law kazanır. Aralarından biri agır hasar alır . akainu BM kadar dayanamaz saldırılara bombaya felan gerek kalmadan kaybeder akainu
 
İşin makara kısmını bir kenara bırakırsak kid hurdalarıyla tanklık görevini yerine ne kadar getirebilir belli değil.Eğer sağlam tanklarsa ve lawa fırsat oluşturursa akainu neye uğradığını şaşırabilir.Tabi bunun yanında lawın yeni roomlar açıp açamayacaği olayı var.Büyük ihtimalle bilmediğimiz roomlar açabilir ucu açık bırakılmış bir yetenek gibi.Tek başlarına akainu ikisini birden yener ama birlikte olduklarında ne olacağı belli olmaz şansları var.
 
Bu ikili BM yi yendi demek yerine saf dışı bıraktı diyesim var benim.Ayrıca herşeylerini ortaya koydukları bir savaşta BM ölümcül yara almadı.Sakazuki BM gibi konuşmaz.Açık bulduğu an musalla taşına koyar.
 
Pek çok kişinin atladığı nokta big mom ve kaido gibi insan üstü bir bedeni yok bu adamın.He dof gibi kendini iyileştirme özelliği falan çıkarsa işler değişir akainu ikisini birden pestil eder.Ama bildiğimiz kadarıyla insan üstü bedene sahip olmadığını düşünürsek kid ve özellikle lawın hasarlarını yiyip ayakta kalamaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık